Sahibinden'de Kapalı Kutu Sıfır Bulursan Ajazz 159 Pro 8 K Öneririm1 tl üstüne çıkamam bu fiyattaki en iyi mouse wraith vxe r1 se+ mı
1 tl üstüne çıkamam bu fiyattaki en iyi mouse wraith vxe r1 se+ mı
İkisinin farkı nedir peki r1 se ileyapıştır geç![]()
ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
bataryası 500 mah üstünde kaplama var bu kaplama mouse un ömrünü uzatır r1 de kaplama olmadığı için uzun kullanımda mose yüzeyinde parlama olur ve bi tık kaygan olur tutuşunu etkileyebilir birde shape i güzel eli dolduran bir shape i var r1 gibi claw tutuşada uygun birde donanımsal parçaları daha yeni bir sürüm böylece çok daha uzun ömürlü ve performanslı olurİkisinin farkı nedir peki r1 se ile
Kapalı kutu Sıfır Dedim Zaten ?İkinci el alamam hocam
Yarın yada bugün alıcam direk mouse yok şuan elimde pcyi kullanamıyorumKapalı kutu Sıfır Dedim Zaten ?
Hocam güzelmiş ama r1 biraz daha elime oturur gibi duruyor mcu kalitesi r1 den iyi mi? bununbataryası 500 mah üstünde kaplama var bu kaplama mouse un ömrünü uzatır r1 de kaplama olmadığı için uzun kullanımda mose yüzeyinde parlama olur ve bi tık kaygan olur tutuşunu etkileyebilir birde shape i güzel eli dolduran bir shape i var r1 gibi claw tutuşada uygun birde donanımsal parçaları daha yeni bir sürüm böylece çok daha uzun ömürlü ve performanslı olur
evet hepsi r1 den daha yeni parçalarYarın yada bugün alıcam direk mouse yok şuan elimde pcyi kullanamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam güzelmiş ama r1 biraz daha elime oturur gibi duruyor mcu kalitesi r1 den iyi mi? bunun
X1 al geç, Daha iyi alırkende kod kullan kargo beles olsunBide birinde se birinde se+ plus var
Hocam x1 de tuşlarda parmağın oturması için bir boşluk var r1 de çok daha az r1 alacağımX1 al geç, Daha iyi alırkende kod kullan kargo beles olsun
Kodu nerden bulucam hocamX1 al geç, Daha iyi alırkende kod kullan kargo beles olsun