📣 İyzico'yu Nasıl Kullanabilirsiniz Kısaca Anlatım . 🤙

Michael_Scofield

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
945
İlk Olarak Uygulamayı İndir .

Hesabını Oluştur .

Hesabını Doğrulat .

Sanal Kart Oluştur .

Hesabına Para Yükle . ( Ufak Bir Tüyo Vereyim Kredi Kartı İle Yükleme Yapma Çok Fazla Komisyon Alıyor İbneler , Hesaba Havale Geç Nays Filan Kullanıyorsan Hızlı Ve Ücretsiz Gönderim Yaparsın , Nays İle Kullanacağın Havale Hesabın İş Bankası Unutma .

Ödemeyi İyzico Destekli Sitelerden Yapmayı Unutma .

İlk Defa Alışveriş Yapanlara Özel 500 TL Anında Cashback Sağlıyor .

Kampanya Koşulu Hakkında Detaylar Burdaki Linkte .

Ufak Bir Not : Verilen Geri Ödemeyi Çekemiyorsunuz , Yanlızca İyzico Sanal Kart İle Tekrardan Harcama Yapabilirsiniz .

Sayın Yetkili Konu Yeri Yanlış Olmuş Olabilir Doğru Yere İletebilirsen Sevinirim Yanlış İse .

@Mehmet Yılmaz

Son düzenleme:
wraith den 1800 TL lik shooter 3 gamepadi iyzico ve parolapara ile 900 TL'ye aldım :D parolapara 400 tl geri ödeme yaptı onu zaten ibana çekebiliyoruz çektim direkt. İyzico 500 tl geri ödeme yaptı onunla da yemeksepetinden yemek söyledik miss. Kullanmayan kalmasın cidden bunu.

wraith den 1800 TL lik shooter 3 gamepadi iyzico ve parolapara ile 900 TL'ye aldım :D parolapara 400 tl geri ödeme yaptı onu zaten ibana çekebiliyoruz çektim direkt. İyzico 500 tl geri ödeme yaptı onunla da yemeksepetinden yemek söyledik miss. Kullanmayan kalmasın cidden bunu.
nasıl yaptın hocam ayın 7 sinde maas yatacak mouse alma fikrim var 66ips 10g igrenc bi fare kullaniyorum da.

oyunfordan ekstra 200 tl daha veriyor vodafone pay kullanınca da 1000 tl lik alışveriş 200 tl ye düşmüş oluyor.

İstanbulkart uygulaması ile İyzicodan parayı çekme olayı devam ediyor mu hala?

nasıl yaptın hocam ayın 7 sinde maas yatacak mouse alma fikrim var 66ips 10g igrenc bi fare kullaniyorum da.
Hocam iyzico ile öde deyip parolapara sanal kartının bilgilerini giriyorsun. İki uygulamaya da cashback yapıyor. Şu konuya bakarak yaptım bende.

Hocam iyzico ile öde deyip parolapara sanal kartının bilgilerini giriyorsun. İki uygulamaya da cashback yapıyor. Şu konuya bakarak yaptım bende.

3 Adet İyzico Dile Kolay Gibi bir şey :)

Geri