- Reaksiyon skoru
- 183
Bende siparişlerimde bile gözükmüyor garip şekildeHayırlı olsun. Onaylandı mı acaba bende aldım onayda bekliyor inşallah iptal etmezler
Bende siparişlerimde bile gözükmüyor garip şekildeHayırlı olsun. Onaylandı mı acaba bende aldım onayda bekliyor inşallah iptal etmezler
Ben ramlari 32 gb yaptım bu arada sen değiştirdin mi birşeyleriHayırlı olsun. Onaylandı mı acaba bende aldım onayda bekliyor inşallah iptal etmezler
5060'lar bile 15k. nereye 14.5k ? %25 performans farkıda cabasıkartın sıfırı 14.5k alınır
5060'lar bile 15k. nereye 14.5k ? %25 performans farkıda cabası
Benimde almam cok zor oldu kredi kartlarıyla ilgili bir sıkıntı sanırım kredi kartına bakın derim çekim yapılmışmıBende siparişlerimde bile gözükmüyor garip şekilde
Sorma hocam, karaborsaya düşüyor eski nesil ekran kartları; üretimi durduğundan dolayı5060'lar bile 15k. nereye 14.5k ? %25 performans farkıda cabası
asus tuf a15 4060 laptop ile 2K da tlou part 2 gibi oyunları ultra grafiklerde oynuyorum tabi min fps 90-100. Gta 5 de 2K maximum RT -ultra grafikte 75fps.4060 2k kartı değil. Ben en azından 4070 7700xt gibi bir kart kullanılması gerektiğini düşünüyorum 2k için.
Kıyasaladığınız sitenin adı nedir hocamkesinlikle, rekor fan hızı ve gürültüsüne rağmen aşırı ısınmış bir model.. alınır mı? ? mehhh ihtiyaç varsa olabilir
Alıntıyı görüntüle