Fab v4 7400 TL'ye şuan alınır mı? Daha iyi bir alternatifim var mı?

Vurallame

80+
Reaksiyon skoru
28
Bütçe
7500
Merhaba,
Çıkabileceğim en üst seviye bütçe 7500 TL. Bu nedenle elimdeki tek seçenek Fab V4 mü, yoksa bu fiyat aralığında değerlendirebileceğim daha iyi bir alternatif var mı? Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba,
Çıkabileceğim en üst seviye bütçe 7500 TL. Bu nedenle elimdeki tek seçenek Fab V4 mü, yoksa bu fiyat aralığında değerlendirebileceğim daha iyi bir alternatif var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
Bence 15li plus daha iyidir bundan.

Bence 15li plus daha iyidir bundan.
yok bee
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oturak kısmı rahatlığı nasıl tek o kurcalıyor benim kafami çünkü ben hep bol süngerli koltukta oturdum popom serte gelemiyor bide sırtındaki yastık araya kaçıyor diyenler vardı.
sert degil yumusak rahat simdi söyle ilk 3 4 ay hatta 1 sene o yastik araya kaçmiyor degisik bi sekilde sonra ufak yumusuyor araya kaçiyor koltugu yatay oturursan gene kaçmaz ama öyle çok rahatsiz etmiyor beni

Merhaba,
Nisanda aldım 3 ayı geçti memnunum.

Kanka 15li plus ın oturak bölümü tahta mı veya plastik mi veya metal yada demir mi?
Hocam kadro olarak çok sağlam zaten sitesine girerseniz neresinin ne ile yapıldığını görebilirsiniz.

yok bee
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sert degil yumusak rahat simdi söyle ilk 3 4 ay hatta 1 sene o yastik araya kaçmiyor degisik bi sekilde sonra ufak yumusuyor araya kaçiyor koltugu yatay oturursan gene kaçmaz ama öyle çok rahatsiz etmiyor beni
Bana nedense hiç oturaklı , sağlam gibi gelmedi. Hem bel desteğide yukarı çıkarınca aşağı falan düşüyormuş ben pek güvenemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,036
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri