tekno_dahisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,033
Philips 10'u 1 Arada Erkek Bakım Seti - Yüz/saç/vücut (Islak/kuru Kullanım) MG5920/15
Hocam bende 500 tl lik kupon yok kişiye özel miAlıntıyı görüntüle
Philips 10'u 1 Arada Erkek Bakım Seti - Yüz/saç/vücut (Islak/kuru Kullanım) MG5920/15
Bende diyorum neden yokTam sipariş veriyordum kupon bitti :/
Lan az önce gördüm kötüdür diye almadım gittim QP2724/20 bunu aldım ikisinide 600 e alabiliyordum kötümü yapmışım iyimdiir bu aldığım ona göre iade edicemAlıntıyı görüntüle
Marka verebilirsin burda marka vermek sıkıntı değilsakal için almayın. Duşta kullanmayın.
Duşta kullandıktan sonra yağlama yapmazsanız kılı çekip canınızı acıtıyor. Yani ıslak kuru kullanımına bakmayın konforlu degil
Sakal içinde iyi kesmiyor 1 yıldır var evde 500tlye aldıgım x marka ürünü daha kaliteli kuaforcüler kullanıyorl
powertech. 2 tane farklı modeli var bende. Philipsten 2 kat daha iyi.Marka verebilirsin burda marka vermek sıkıntı değil
Poertech tam f/p markası ya bende de 2 tane ürünü var 2 kere bakımını yaptım sadece yaklaşık 6 aydır falan berbere gitmiyorum bile.powertech. 2 tane farklı modeli var bende. Philipsten 2 kat daha iyi.
Duşta 2 kere denedim philipsi kılları çok çekiyor.
Yeni nesil olanların fiyatı uygun ama malzeme kalitesi olarak yetersiz. Bende eski nesil olan mg5720 var 6 yıldan fazladır kullanıyorum hala ilk günkü performansını veriyor desem yanlış olmaz.sakal için almayın. Duşta kullanmayın.
Duşta kullandıktan sonra yağlama yapmazsanız kılı çekip canınızı acıtıyor. Yani ıslak kuru kullanımına bakmayın konforlu degil
Sakal içinde iyi kesmiyor 1 yıldır var evde 500tlye aldıgım x marka ürünü daha kaliteli kuaforcüler kullanıyorl
Kupon ne konuda yazmiyoTam sipariş veriyordum kupon bitti :/
kupon hepsiburada uygulamadaymış ama bitmiş gözükmüyorKupon ne konuda yazmiyo
İndirim bitmişAlıntıyı görüntüle