Çözüldü✓ Akvaryum kasa önerisi

o tarz fanları temuda bulabilirsin belki gördüm gibi geliyor yada kasayı aldığın markaya mail at onlar satar
aerocool kendi fanlarını pahalıya satar gibime geliyor temuda 3 fan vergiyle 1k ya geliyor aynı tipte 55 65cfm arası gücü var heralde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PSU :D sistemin ana kaynağını onlardan aldım uyumsuz çıktı iade edeyim dedim destek talebi açıp konuşuyoruz bayadır iyiler hoşlarda iade olmazsa ben psu alamicam :D
hawk psumu yapıyormuş ilk defa alan birini görmüş oldum

aerocool kendi fanlarını pahalıya satar gibime geliyor temuda 3 fan vergiyle 1k ya geliyor aynı tipte 55 65cfm arası gücü var heralde

hawk psu yapmıyor la :D FSP psu satıyor onu alacaktım aldımda ama kargoya verdiklerinde baktım ki benim anakarta yetmiyor 8 pin cpu gücü var benim anakart 16 istiyor destek ticketı açtım dedim ürünü iade etmek istiyorum kurulum yapmadıysan iade yapabiliriz dedi iade koşullarına baktım ücreti ben karşılıyormuşum konuştum işte iptal ettim dersen bize gelir dedi ama gitmiyo :D

Aerocool satıyor zaten dedim ya 6 euro mu dolardı :D

30 euro limitin var kargo parası çıkmazsa 3 tane alınır aslında 1500 lira yapıyor

hawk psu yapmıyor la :D FSP psu satıyor onu alacaktım aldımda ama kargoya verdiklerinde baktım ki benim anakarta yetmiyor 8 pin cpu gücü var benim anakart 16 istiyor destek ticketı açtım dedim ürünü iade etmek istiyorum kurulum yapmadıysan iade yapabiliriz dedi iade koşullarına baktım ücreti ben karşılıyormuşum konuştum işte iptal ettim dersen bize gelir dedi ama gitmiyo :D
haa okey hawk genelde kendi ürünlerini satınca ordan şey yaptım

Aerocool satıyor zaten dedim ya 6 euro mu dolardı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 dakika önce
30 euro limitin var kargo parası çıkmazsa 3 tane alınır aslında 1500 lira yapıyor
he doğru unutmuşum onu valla 1.5k vermem ya gelsin temudan işte 2 haftada

İndirimli şekilde psu satıyordu aldımda kablolara bakmak sonradan aklıma geldi :D

he doğru unutmuşum onu valla 1.5k vermem ya gelsin temudan işte 2 haftada
Hayırlısı ya işini görür hepsi her şekilde

yokmu hiç extra bütçe
Hiç yok kuruş para artmıyor 1500lük pearless assasini iade edip cashbackle alacağım 500ün üstüne satın aldığım psunun parayı koyup alacağım düşün :D

Hiç yok kuruş para artmıyor 1500lük pearless assasini iade edip cashbackle alacağım 500ün üstüne satın aldığım psunun parayı koyup alacağım düşün :D
5070 e 30k bayıldıktan sonra öyle oldu galiba :LOL:

5070 e 30k bayıldıktan sonra öyle oldu galiba :LOL:
Tüm sisteme 53k bayıldıktan sonra oldu :D tam 53k vardı planlarımı da parçaların fiyat etiketine göre yaptım arada zam yiyen oldu indirime giren oldu mesela şuan sistemi dizsem bile M2si eksik ben m2 ile 53e toplayacaktım ekran kartına 30k verince kalan 23le m2yi alamadım nasıl olduysa anlamadım :D

Parçaları tamamlayıp kasayı ayağa diktiğimde m2 olmayacak eminim onu sonraki ay alacağım

ama şuan psu olmadığı için pcyi ayağa kaldıramıyorum aynı şekilde cpu coolerda yok :D

Tüm sisteme 53k bayıldıktan sonra oldu :D tam 53k vardı planlarımı da parçaların fiyat etiketine göre yaptım arada zam yiyen oldu indirime giren oldu mesela şuan sistemi dizsem bile M2si eksik ben m2 ile 53e toplayacaktım ekran kartına 30k verince kalan 23le m2yi alamadım nasıl olduysa anlamadım :D

Parçaları tamamlayıp kasayı ayağa diktiğimde m2 olmayacak eminim onu sonraki ay alacağım

ama şuan psu olmadığı için pcyi ayağa kaldıramıyorum aynı şekilde cpu coolerda yok :D
geçende demiştim geç olsun güç olmasın be hocam :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,157
Üyeler
183,955
Son üye
Enderbey_
Geri