Çözüldü✓ Above 4G decoding enabled yaptıktan sonra bilgisayar açılmıyor

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar Smart acces memory açabilmek için 4g decoding açtım re size support u auto yaptım enabled yoktu bios ayarlarını uyguladıktan sonra pc açılıyor her şeye güç geliyor ama ekran yok yardıma ihtiyacım var sistem ryzen 5 5600 6700xt biostar b 550 mt anakart

Arkadaşlar Smart acces memory açabilmek için 4g decoding açtım re size support u auto yaptım enabled yoktu bios ayarlarını uyguladıktan sonra pc açılıyor her şeye güç geliyor ama ekran yok yardıma ihtiyacım var sistem ryzen 5 5600 6700xt biostar b 550 mt anakart
Biosum güncel ve evet dpi kablosu ile denedim

Açtığın ayarları kapatınca sistem açılıyor mu?

Sistem cortladı sandım valla
Cortlayacak olsa sana 2 saat niye yardım edelim be adam gigabytenin kronik problemi memory context restoreyi doğru şekilde açamazsan kitleniyor clear cmos istiyo :D

Cortlayacak olsa sana 2 saat niye yardım edelim be adam gigabytenin kronik problemi memory context restoreyi doğru şekilde açamazsan kitleniyor clear cmos istiyo :D
Aman o ayarı açmadım sistem stabil halden kararsız hale geçiyor Muş FPS drop donma kasma takılma gibi o yüzden Expo açıp devamke

Aman o ayarı açmadım sistem stabil halden kararsız hale geçiyor Muş FPS drop donma kasma takılma gibi o yüzden Expo açıp devamke
Bios default yapmak yerine secure bootu açsan yetiyordu :D kendine iş çıkardın :D

Bios default yapmak yerine secure bootu açsan yetiyordu :D kendine iş çıkardın :D
Bulamadım ki başta bios güncel değilken bios pil sök tak yaptım ondan sonra ekran geldi ellemedim direk gittim bios guncelledim sizin dediğiniz yerden de yapmadım garip bir şeyler oldu biosa gittim secure boot aktif gözüküyor falan sonra oralarda secure boot la ilgili bir yer vardı standart yazıyor custom yaptım ardından da bir daha standart yaptım falan yes no yes bastım rest attı kendi ondan sonra valoya girdim 10 dk oynadım ses yok dedim anakartın da ddr5 inde valorantinda .... Yattım uyudum hastayım şimdide 😅🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,863
Üyeler
183,348
Son üye
yusuf1123
Geri