Muhammet yldrm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 184
steamden oynuyorumAh be hocam cozmustuk ne guzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Steamden mi oynuyorsunuz, battle,net mi?
yeni sistem hocamKral sistemin yeni sistem mi,geçen arkadaşa vatandan sistem topladık.Sürekli bu hataları alıyordu wz de.Garantiye gönderdik işlemci ve ram değişti,şimdi sorunsuz.
hocam internetim şuanlık çok yavaşHocam internetin ne kadar hizli bilmiyorum belkl iskence olucak ama battle.netten indirip dener misiniz? Son aklima gelen care bu baska bir sey gelmiyor suan
O surum beta, benim diger konuda dedigim surucuyu denediniz mi 25.5.1?ayrı ayrı sürücü deniyorum 25.6.1 en iyisi dedim o da hata verdi beta sürüm var en son 25.10 zaten onda başladı hata şimdi de 25.6.3 deniyorumyüklüyor şuan çok tilt etti insanı bi warzone oynayacagız şurda bir de oyuna başlarken sürekli safe mode hatası var hata mı oyun başlarken bir uyarı mı anlamış değilim 25.6.1 sürücüsünde yüklediğim gece biraz oynadım sıkıntı olmadı sabah girdim bu sefer dirext crash verdi sonra dxd11 koduyla actım biraz oynattı sonra yine driver hata verdi ekran kartı yazılımı sıkınıtılı gibi şimdi deneyeceğim 25.6.3 driverı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam internetim şuanlık çok yavaş2.5 mb saniyede ızdırap çektim inene kadar 80 gb oyunu indir oyun içi 75 gb indir dosyaları doğrulama yaptım sıkıntı çıkmadı ama steamde mi problem oldugunu düşünüyorsun