5000TL Monitör Tavsiyesi

Çatlı Reis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,301
Monitörü dik konumda kullanmayı düşünüyorum. Madam küçük olduğu için ayaklarının büyük olmaması gerek. IPS panel olursa daha iyi olur.

Aklımda bu iki ürün var sizce hangisi alınır? Ya da başka tavsiyeleriniz var mıdır?

Monitörü dik konumda kullanmayı düşünüyorum. Madam küçük olduğu için ayaklarının büyük olmaması gerek. IPS panel olursa daha iyi olur.

Aklımda bu iki ürün var sizce hangisi alınır? Ya da başka tavsiyeleriniz var mıdır?
Gigabyte. O MSI monitör pek çok konuda zayıf.

Gigabyte. O MSI monitör pek çok konuda zayıf.
Hocam sizin tavsiyeleriniz dikkate alıyorum ve aklımda bir soru var. 24inç monitörler çok büyük duruyor 2. monitör olarak. Daha küçük pivot modeller var mı?

Peki konudaki diğer arkadaşın attığı monitör nasıldır o da tercih edilebilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel görünüyor hocam. Sizce sırf fiyattan dolayı gigabyte yerine tercih edilmeli mi?

Peki konudaki diğer arkadaşın attığı monitör nasıldır o da tercih edilebilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel görünüyor hocam. Sizce sırf fiyattan dolayı gigabyte yerine tercih edilmeli mi?
Size ve kullananlarinin deneyimi goz onunde bulundurularak karar verilmesi lazim, iki monitorude kullanmadim ama BEN olsam koorui alirdim. Yanlis yonlendirmek istemem tabii.

Size ve kullananlarinin deneyimi goz onunde bulundurularak karar verilmesi lazim, iki monitorude kullanmadim ama BEN olsam koorui alirdim. Yanlis yonlendirmek istemem tabii.
Fikirleriniz için teşekkürler hocam ama bana şimdilik gigabyte daha mantıklı geliyor.

Modeli f/p ürün parlaklığıda yüksek bir göz at
Gigabyte G25f2 modelini aldım. Teşekkürler .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,089
Üyeler
183,518
Son üye
ceyhunceylan3
Geri