seducercat
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
psu dahil 360mm destekleyen kasa var mı? 6k civarında
bellek ve frekans hızı olarak en hızlısı taichi ve aorus oyunlarda nitro+ ya göre ufak bir tık daha fazla fps veriyor ve testlerde taichi en serin çalışan kart olarak sonuç veriyor.Bence Nitro+ ile Aorus yarışır Taichi bir çıtır daha altta
performans ve sıcaklık taichi ve aorus elit en iyisi9070XTlerde
Nitro+ mı
Taichi mi
Aorus Elite mi
%3-5 arası FPS farkı var evet.bellek ve frekans hızı olarak en hızlısı taichi ve aorus oyunlarda nitro+ ya göre ufak bir tık daha fazla fps veriyor ve testlerde taichi en serin çalışan kart olarak sonuç veriyor.
Alınır bence ben önceki indirimden almıştım çok mumnunum. Zaten serin bir kart ve nebi akgün undervolt ayarları ile daha düşük güç tüketimi ile aynı performansı alıyorum. Tavsiye ederim.9070 xt taichi nasıl karttır alınır mı 31k ya
gereksiz şuan illa ddr5 e geçmene hangicok kararsızım hocam ya alıcam bu sısteme takıcam ya da setupu satıp ddr5 9060xt gecıcem
9060xt alınır bunu pas geçASUS ATS GeForce RTX 4060 V2 OC 8GB GDDR6 128Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS ATS GeForce RTX 4060 V2 OC 8GB GDDR6 128Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Yeni sistem toplamayı düşünüyorum bu kart alınır mı %20 düşüldüğünde yoksa gaming gecesini beklesem mi
çok param var diosan geç ddr5 para sorun diosan al ekran kartını idare et yetersiz hissettiğinde ddr5 geçcok kararsızım hocam ya alıcam bu sısteme takıcam ya da setupu satıp ddr5 9060xt gecıcem
Hocam sizce sistem beklesem mi yoksa 14400f ve 9060xtli bir sistem toplasam mı? Bir de hangi modeli önerirsiniz F/P olarak link atar mısınız?gereksiz şuan illa ddr5 e geçmene hangi
9060xt alınır bunu pas geç
hocam aklımda suda var bıodakı sıstemı satıp ustune 15k ekleyıp dırek 0 dan mı sıstem almalıyım yoksa o kartı alayımmı dırekgereksiz şuan illa ddr5 e geçmene hangi
9060xt alınır bunu pas geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok param var diosan geç ddr5 para sorun diosan al ekran kartını idare et yetersiz hissettiğinde ddr5 geç
https://www.vatanbilgisayar.com/sap...-pulse-16gb-gddr6-128bit-amd-ekran-karti.html kod gecerliyse bunu al intel sistemde kurma 7500f li kurHocam sizce sistem beklesem mi yoksa 14400f ve 9060xtli bir sistem toplasam mı? Bir de hangi modeli önerirsiniz F/P olarak link atar mısınız?
kartı al param var diosan 7500f li sistem toplahocam aklımda suda var bıodakı sıstemı satıp ustune 15k ekleyıp dırek 0 dan mı sıstem almalıyım yoksa o kartı alayımmı dırek