fifada titresimi napicanfifada titreşim çalışmıyor galiba var mı aynı sorunu yaşayan?
FC mobile desteklemiyor olabilir mi ?Arkadaş gamepadi telefone bağlıyorum fc mobilede algılamıyor niye böyle yapıyor
Çok saçma olur desteklemiyorsa şayet bu oyun için açılmıştır özellikle zatenFC mobile desteklemiyor olabilir mi ?
destek yokki dogrudsn ozel porgramlari vardiÇok saçma olur desteklemiyorsa şayet bu oyun için açılmıştır özellikle zaten
Mobile oyun dostum normal fifayla karıştırma kol desteği yokÇok saçma olur desteklemiyorsa şayet bu oyun için açılmıştır özellikle zaten
düşük modda deneyim dedim belki güzel olurfifada titresimi napican
steamden titreşimi aç ben açtım rdrde bile çalışıyofifada titreşim çalışmıyor galiba var mı aynı sorunu yaşayan?
hee sarmiyo denemistim ben nasil acmistim hatitlamiyom amadüşük modda deneyim dedim belki güzel olur
Dostum telefonda ne bekliyorsun ki ?Uygulama desteklediği oyun sayısı cok az yaris oyunu veya başka bişey indirip denesem destekermi Allah bilir
Grid autosport oynuyordum ben oyun koluylaUygulama desteklediği oyun sayısı cok az yaris oyunu veya başka bişey indirip denesem destekermi Allah bilir