Öneri Anakart tavsiyesi Am5

•KoRkMaZ•

80+ Silver
Reaksiyon skoru
819
Bütçe
5000
Güncel kuponlarla indirimlerle vs alınabilecek anakart önerebilir misniz am5

Varanda %20 kodunu kullansak daha iyisi gelir mi birde bu markanın anakartlarında sorun var diye duymuştum fikrin var mı
o kampanya bitti fiyatı sunduklarına göre güzel sorun çıkacağını düşünmüyorum

ben geçen hafta gaming gecesinden aldım tavsiye etmiyorum açıkçası anakartta sıkıntı yok ama yazılım desteği iyi dğeil sanırım patriot viper kullanıyorum ramler 5600mhz 36cl çalışıyor expo 1 moduna aldığımda ekran gelmiyor ramlerden tam verim alamıyorum ama doluluk açısından 5kya göre çok iyi

ben geçen hafta gaming gecesinden aldım tavsiye etmiyorum açıkçası anakartta sıkıntı yok ama yazılım desteği iyi dğeil sanırım patriot viper kullanıyorum ramler 5600mhz 36cl çalışıyor expo 1 moduna aldığımda ekran gelmiyor ramlerden tam verim alamıyorum ama doluluk açısından 5kya göre çok iyi
ekran kartı kısmında iyi bi marka fiyatına göre sundukları da iyi diye bunu önerdim ama sorunları varsa buna da yönelinebilir

Bios güncelledin mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kartı kaçırma 5K ya alabileceğin en iyi kart.

ekran kartı kısmında iyi bi marka fiyatına göre sundukları da iyi diye bunu önerdim ama sorunları varsa buna da yönelinebilir
5600 6000mhz çok farketmez tabi ama insan 6000mhz aldığı ürünü 6000mhz kullanmak istiyor ayrıca sadece bende olan bi problem değil birkaç kişide de olmuş
Bios güncelledin mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kartı kaçırma 5K ya alabileceğin en iyi kart.

evet güncel biosla denedim 2 ram 5600 çalışıyor tek ram denedim anca o zaman 6000 çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,409
Üyeler
185,722
Son üye
zorr0_35
Geri