PC için Gamepad önerisi

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
2000
Pcde çalıştıracağım kablosuz gamepad lazım
Fortnite oynuyorum bütçe 2k kadar

Eğer alabilirseniz atk battle axe pro. Alamazsanız da bigbig won gale hall veya wgatgeek üzerinden nova 2 lite alabilirsiniz

Tarihi eser, alınmaz
ben daha yeni f310 çektim :D yani bence konfor olarak çok bişey beklememek lazım ancak 600 tl gibi bir fiyata aldığım için içim rahat en azından arkamaa yaslanıp oyun oynayabileceğim :D iyi forumlar

Pcde çalıştıracağım kablosuz gamepad lazım
Fortnite oynuyorum bütçe 2k kadar
Pro halini alabilirsin.

BBW Aether kullanıyorum ets2 ve FC 25 için aldım memnunum

ben daha yeni f310 çektim :D yani bence konfor olarak çok bişey beklememek lazım ancak 600 tl gibi bir fiyata aldığım için içim rahat en azından arkamaa yaslanıp oyun oynayabileceğim :D iyi forumlar
Fiyatı için f310 mantıklı zaten. F710 fiyatına ama daha iyi kollar mevcut şu an
Halla Satılıyorsa Tarihi Eser Değildir 2 Senedir Kullanıyorum 500 Saat Pesim Var 4 Kere 70 Cm Üstünden Düştü Bir Şey Olmadı Halla @katipke @dinozorkemiği
Malzeme kalitesi sağlam olabilir lakin piliniz azaldığında araya masa girince bağlantı sorunları çıkarması yeni kollara göre apayrı bir eksisi. Üstüne fortnite oynanacak yani sticklerde deadzone olmaması, hassas olması lazım demek. F710 bunun tersi bir kol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pusat

clutch şimdi herkes laf eder ama çok memnunum ben
Deadzone fazla. Casual oyunları için belki bir ihtimal ama kesinlikle rekabetçi veya shooter oyunlar için alınamaz

Son düzenleme:
F710 kullandım 2 gün sonra felç oluyorsun çok kötü kol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya bir tane bilgili adam gelmemis suraya nova lite 8 bitdo shooter 3 al gec
Hiç biri alınmaz🤣 aynı fiyata nova 2 lite var arttırırsan battle axe pro alırsın bu kadar

Son düzenleme:
Geri