Motor kazası geçirdim

Reaksiyon skoru
34
Dün akşam talihsiz bir olay yaşadım vücudumda sorun yokken sağ el serçe parmağım ağrıyıp sızlıyordu şişmişti hastaneye gittim kan aldılar röntgen çektiler baş hekim herhangi bir sorun gözükmediğini çatlak veya kırık olmadığını belirtti ama şişlik var oynatırken ağrıyor açıkçası güvenemedim bir şey olmamış demesine

Ekler

• IMG_7214.webp
    IMG_7214.webp
    1.4 MB · Hit: 103
  • IMG_7213.webp
    IMG_7213.webp
    1.1 MB · Hit: 99
Tahlil sonucu ekteki gibidir

Ekler

• IMG_7215.webp
    IMG_7215.webp
    60.5 KB · Hit: 79
Reis sen bukadar küçük şeyle yırttına yat kalk şükret 1000 defa ölür insan o kelle koltuğun üstünde neyse serçe parmağının üst tarafında yamukluk var bi şeyde olabilir her doktor bilemiyor kolum çatladı benim mesela amatör doktor dedi bi şey yok falan işin uzmanına gittik çatlak oldunu öğrendim ama büyğk bi şey oldunu sanmıyorum geçmiş olsun

Elde hiçbir şey yok. Serçe parmağında yamukluk da yok. Ağrı ve şişmeden dolayı kasmışsın röntgende açılı çıkmış. Antienflamatuar yazdır. Etol fort alabilirsin mesela.

Bende 1 hafta önce rs200 ile kaza yaptım, düz yolunda gidiyordum adam Almanya'dan gelmiş ters şeritten mahalle arası yüksek sürat Dodge araba ile önüme atladı. Eğer o kazaya sebep olan sen değil üstüne rezilliğini süren olursan çok zoruma gidiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elin gayet normal şuan bendede aynı kaza yaşanırken bütün yük ellere biner eğer ağır bir kaza değilse 2 haftada geçer ama öyle 3 4 günde geçecek bir ağrı değil o

Geçmiş olsun dostum para mal mülk geçici bunla kurtulduğuna şükret sıkma canını başa geliyor dertsiz baş olmaz gelir geçer

Elinde bağ kasılması var çatlak vs olduğunu sanmıyorum bana öyle dediler

Geçmiş olsun. Dün bende yaşadım.
geçmiş olsun hocam umarım ciddi birşeyiniz yoktur

Bende 1 hafta önce rs200 ile kaza yaptım, düz yolunda gidiyordum adam Almanya'dan gelmiş ters şeritten mahalle arası yüksek sürat Dodge araba ile önüme atladı. Eğer o kazaya sebep olan sen değil üstüne rezilliğini süren olursan çok zoruma gidiyor.

Elin gayet normal şuan bendede aynı kaza yaşanırken bütün yük ellere biner eğer ağır bir kaza değilse 2 haftada geçer ama öyle 3 4 günde geçecek bir ağrı değil o

Geçmiş olsun dostum para mal mülk geçici bunla kurtulduğuna şükret sıkma canını başa geliyor dertsiz baş olmaz gelir geçer

Elinde bağ kasılması var çatlak vs olduğunu sanmıyorum bana öyle dediler
teşekkür ederim hocam bende şişmeden dolayı yamukluk olduğunu düşünüyorum geçmiş olsun bu arada size de

Elde hiçbir şey yok. Serçe parmağında yamukluk da yok. Ağrı ve şişmeden dolayı kasmışsın röntgende açılı çıkmış. Antienflamatuar yazdır. Etol fort alabilirsin mesela.
ilgi alakanız için teşekkür ederim hocam sağolun varolun

gecmıs olsun hocam

Dün akşam talihsiz bir olay yaşadım vücudumda sorun yokken sağ el serçe parmağım ağrıyıp sızlıyordu şişmişti hastaneye gittim kan aldılar röntgen çektiler baş hekim herhangi bir sorun gözükmediğini çatlak veya kırık olmadığını belirtti ama şişlik var oynatırken ağrıyor açıkçası güvenemedim bir şey olmamış demesine
Şu Motoru Yıka

Geri