The Last of us 3 gelme ihtimali.

hazarcoban

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
557
Arkadaşlar sizce bu oyunun devamı çıkar mı,çıkarsa hikayesi ne olur.

Tahminimce oyun 2028 ortalarında aşı ve dünyayı kurtarma üzerine bir konuyla gelicek gibi duruyor.

senaryonun içine ettiler gelse ne olacak ki, bekleyen var mı hala o saçma sapan senaryodan sonra.

senaryonun içine ettiler gelse ne olacak ki, bekleyen var mı hala o saçma sapan senaryodan sonra.
Bence senaryo olması gerektiği gibi ilerledi.Basit düşün.Biz haksız birini öldürdük.Baskasıda geldi bizimkini öldürdü.Durum 1-1.Emin ol ilk oyundan beri abbyi ile aşı bulmak üzerine oynamış olsaydık ,aşıyı bizden çalanlara düşman olurduk busefer.

Devamı yok. Complete olarak da yayınlandı zaten.

Kolay harcanacak IP değil. Bir gün mutlaka ya prequel ya da spin-off gelir. Ama bence TLOU tadında bitti ve ben hikayeden genel anlamda mutluyum, devam etmese de ben yeterince tatmin oldum. Umarım Intergalactic güzel olur, onu oynarız.

Bence senaryo olması gerektiği gibi ilerledi.Basit düşün.Biz haksız birini öldürdük.Baskasıda geldi bizimkini öldürdü.Durum 1-1.Emin ol ilk oyundan beri abbyi ile aşı bulmak üzerine oynamış olsaydık ,aşıyı bizden çalanlara düşman olurduk busefer.
hocam incil değil ki bu dişe diş kana kan olsun, ayrıca karakteri sjw ayağına lgbt+'da harcayıp bide üstüne düşmanla sevgili yapmaları da çok saçma. hayır bi tek ben beğenmesem tamam ama sırf senaryo tekrardan yazılsın diye change.org'da kampanya bile başlatmışlardı. mesele bizden giden onlardan giden değil yani (spoiler vermemek için öyle yazdım.)

Arkadaşlar sizce bu oyunun devamı çıkar mı,çıkarsa hikayesi ne olur.

Tahminimce oyun 2028 ortalarında aşı ve dünyayı kurtarma üzerine bir konuyla gelicek gibi duruyor.
Yok devamı gelmez, gelmesin zaten LGBT oyununa çevirdiler. Kıyamet sonrası dünyada bırak lezbiyeni karşı cinsimin yüzüne bakmam kendi hayatımı düşünmekten dolayı. Bencil pisliğin teki olman gerekirken iki lezbiyen sevişme sahnesi izledik dizide, Oyunu Abby sırtlıyor zaten Abby olmasa part 2 çöp oğlu çöp.

||Yo gayet güzel senaryo. Joel denen bencil it öyle ölmeyi haketmişti zaten. Abby kraliçe golf sopasını geçirdi kafasına içimizin yağları eridi valla.||
empati yapmadan böyle rahat yazabiliyorsun da, joel yerinde sen olsan o kızı çatır çatır doğralamalarına müsaade miydin? kolay değil abi kimse kusura bakmasın ufacık kız çocuğu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,771
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri