SebekeSuyu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 544
ama illa alacaksan phantom spirit veya peerless assasin al. az kaldı thermalright fanı olacam f/p diye önermekten
7500f ı zalman alpha2 a24 ile kullanıyorum. Boşta 45 oyunda 70 geçmiyor. Termal macunu da 8 aydır yenilemiyorum. Ve dandik bir şey sürmüştüm. Yani soğutucu yükseltmeye çalış.Arkadaşlar yeni geçtim macunlar guzel sürüldü ama wreath prism kullanıyorum boşta 55-60 oyunda 80-85 ama soyle bir şey var adamı çıldırtır oyundan çıktıktan sonra artık 55 e düşmüyor 70 falan oluyor buda fan hızını etkiliyor sanki oyundayım gibi çalışıyor valla bıktırdı ne yapabilirim
Öneririniz icin teşekkür ederim kule tipi alacağım bunu satıp alacağım zaman tekrar konu açarım kule tipi onerisi icin7500f ı zalman alpha2 a24 ile kullanıyorum. Boşta 45 oyunda 70 geçmiyor. Termal macunu da 8 aydır yenilemiyorum. Ve dandik bir şey sürmüştüm. Yani soğutucu yükseltmeye çalış.
uv yap -30 ver 9 dereceye yakın düşerArkadaşlar yeni geçtim macunlar guzel sürüldü ama wreath prism kullanıyorum boşta 55-60 oyunda 80-85 ama soyle bir şey var adamı çıldırtır oyundan çıktıktan sonra artık 55 e düşmüyor 70 falan oluyor buda fan hızını etkiliyor sanki oyundayım gibi çalışıyor valla bıktırdı ne yapabilirim
PhantomSpiritŞebekeSuyuama illa alacaksan phantom spirit veya peerless assasin al. az kaldı thermalright fanı olacam f/p diye önermekten
Derdinin Dermanı Burda .Arkadaşlar yeni geçtim macunlar guzel sürüldü ama wreath prism kullanıyorum boşta 55-60 oyunda 80-85 ama soyle bir şey var adamı çıldırtır oyundan çıktıktan sonra artık 55 e düşmüyor 70 falan oluyor buda fan hızını etkiliyor sanki oyundayım gibi çalışıyor valla bıktırdı ne yapabilirim
Derdine Derman SpiritermanDerdinin Dermanı Burda .
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Derdine Derman Spiriterman
Derdine Derman Spiriterman
İlla sıvı soğutma alacaksan artic liquid freezer 240mm en iyilerdendir. Haricinde phantom spirit kule tipi o fanı buz gibi çalıştırır.2 fan
Rakibi var mı kule tipi olarak f/p açısındanama illa alacaksan phantom spirit veya peerless assasin al. az kaldı thermalright fanı olacam f/p diye önermekten
arkadaş doğru ddemiş bu soğutucu ile 55i geçmiyoDerdinin Dermanı Burda .
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr