Teşekkür ettim360 Diyorsan Rahat 420 Tırt![]()
Rica Ederim Akavaryum İstersen Bunu Öneririm Fiyatı Uygun .Teşekkür ettim![]()
Dış görünüşü çok umrumda değil açıkçası ayağımın altında duruyor görmüyorum bileRica Ederim Akavaryum İstersen Bunu Öneririm Fiyatı Uygun .
420mm hangi kasaya sığıyor?
Ayak Altıysa Corsair Devam .Dış görünüşü çok umrumda değil açıkçası ayağımın altında duruyor görmüyorum bile
Hangisinin soğutması / kablolaması iyiyse onu alayım
Morpheus Candır Eskiler Bilir .Bu morpheus. Arctic 420 kullanıyorum. Kasa o kadar serin ki oyunlarda bile stok fan devrinde çalışıyor. Pubg gibi oyunda daha ağırını denemedim. Ama fanların devri değişmiyor
Alıntıyı görüntüle
Ekran Kartı Çok Sırıtık Duruyor ZatenEkran kartı daha almadım. İşlemci 9800x3d
güzel hava akışı olarak. Sadece beyaz sistem dizdiğim için acaba lianli o11 dynamic evo rgb geçsem mi diye düşünüyorum ama hava akışı olarak güzel buda arada kaldımMorpheus Candır Eskiler Bilir .
Tam modeli ne kasanın?Bu morpheus. Arctic 420 kullanıyorum. Kasa o kadar serin ki oyunlarda bile stok fan devrinde çalışıyor. Pubg gibi oyunda daha ağırını denemedim. Ama fanların devri değişmiyor
Gereksiz Olur Sırf Akvaryum Diye Değmez Güzelim Kasa Zaten .lianli o11 dynamic evo rgb
Aynen yakın zamanda bi msı veya asus rog gibi beyaz ekran kartı alıcam. 5070ti veya 5080 muhtemelen 5070ti olur. 1080 oynadığım için ilerde 2 k geçerim diyeMorpheus Candır Eskiler Bilir .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran Kartı Çok Sırıtık Duruyor Zaten![]()