❌İndirim Bitti! Ecovacs Deebot N10 Robot Süpürge 5986 TL

agalar böyle rastgele satıcılardan nasıl ürün alıyorsunuz ya, genelde hangi üründe olursa olsun kötü yorumlar hep böyle rastgele satıcılardan çıkıyor.

agalar böyle rastgele satıcılardan nasıl ürün alıyorsunuz ya, genelde hangi üründe olursa olsun kötü yorumlar hep böyle rastgele satıcılardan çıkıyor.
alanlara bak reıs daha once alan cok bu satıcıdan deyıp bakabılırsın bende o yuzden aldım. Hiç yorum vs alan olmasa almazdım

O açıdan bakarsan telefon da almayalım patlar felan, birinde olması bizde de olacağı anlamına gelmez.
Sen ne zaman bir telefonun patlayıp evi yaktığını gördün bilader ? Ruh hastası falan mısınız siz , burada insanları düşünüp onlara zarar gelmesin diye uyarıyorum bana verdiği cevaba bak. 10 yaşında mısın sen ?

beyler ben de sipariş verdim de kullanan arkadaşlar geribildirim sağlayabilir mi acaba nasıl kullanmak gerek mopta halı üstüne çıkmıyormuş sanırım halının üstünden bile geçmiyor deniyor nasıl yapılır bu

bende aldım bi tane kullanimı kolay mı nasıl ilkkez bunlardan alıyorum
kullanımı gayet kolay hocan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen ne zaman bir telefonun patlayıp evi yaktığını gördün bilader ? Ruh hastası falan mısınız siz , burada insanları düşünüp onlara zarar gelmesin diye uyarıyorum bana verdiği cevaba bak. 10 yaşında mısın sen ?
hocam yine de çok sağlıklı bir yorum olduğunu düşünmüyorum. içinde pil bulunan her teknolojik cihaza yapılabilecek bir yorum bu

beyler ben de sipariş verdim de kullanan arkadaşlar geribildirim sağlayabilir mi acaba nasıl kullanmak gerek mopta halı üstüne çıkmıyormuş sanırım halının üstünden bile geçmiyor deniyor nasıl yapılır bu
mopta halı üstüne kusur değil hatta önemli bir özellik olarak tanıtılıyor her üründe. cihazı haritalandırırken evin derli toplu tutun, yerde bir şeyler olmasın ve gireceği kapılar açık olsun. kurulumu düzgün yaparsan daha sonra başın ağrımaz

Son düzenleme:
kullanımı gayet kolay hocan

hocam yine de çok sağlıklı bir yorum olduğunu düşünmüyorum. içinde pil bulunan her teknolojik cihaza yapılabilecek bir yorum bu

mopta halı üstüne kusur değil hatta önemli bir özellik olarak tanıtılıyor her üründe. cihazı haritalandırırken evin derli toplu tutun, yerde bir şeyler olmasın ve gireceği kapılar açık olsun. kurulumu düzgün yaparsan daha sonra başın ağrımaz
şey açısından diyorum ya mesela açık yerlerin arasında halı var halı üstünden diğer silmesi gereken yere geçemicek halıyı kaldırmak gerekicek biraz uğraştırıcı

Al biraz gündem oku öğren bilader, sen bu düşünceyle kumanda bile kullanma pil var patlar felan aman aman… Sonuçta risk almaya değmez.

Son düzenleme:
Ecovacs deebot ozmo 860 olması lazım. Bir arıza verdi, parça bulamadılar. Neredeyse 1 sene sonra yarı fiyatına parasını iade aldım. Özellik olarak güzel fakat Türkiye'de garantisi sıkıntı. Parça olmadığını söyleyip iadeye yönlendiriyorlar direk. Ecovacs mı uzak durun. Pil değişimi için gönderdik, pili değişti düşme sensörü bozuk geldi. Düşme sensörü arızası yüzünden kullanamadık.

Ben de aldım ama iptal mi edelim napalım anama alayım dedim fiyatı da iyiyken. Bu fiyat aralığında bakıyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,594
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel
Geri