ÇağdaşKsK
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 602
Hatırlamıyorum xaomi idi galiba emin değilimbu marka mı patlamış
Hatırlamıyorum xaomi idi galiba emin değilimbu marka mı patlamış
Hepsi çin reis şans işi biraz aldık bakalım f/p gibi 6k ya ne kaldıHatırlamıyorum xaomi idi galiba emin değilim
alanlara bak reıs daha once alan cok bu satıcıdan deyıp bakabılırsın bende o yuzden aldım. Hiç yorum vs alan olmasa almazdımagalar böyle rastgele satıcılardan nasıl ürün alıyorsunuz ya, genelde hangi üründe olursa olsun kötü yorumlar hep böyle rastgele satıcılardan çıkıyor.
O açıdan bakarsan telefon da almayalım patlar felan, birinde olması bizde de olacağı anlamına gelmez.Arkadaşlar çok ihtiyaç yok ise böyle şeyler almayın, geçen birinin evinde patladı kadın video çekmiş oda komple yanmış halde idi. Risk almaya değmez
Sen ne zaman bir telefonun patlayıp evi yaktığını gördün bilader ? Ruh hastası falan mısınız siz , burada insanları düşünüp onlara zarar gelmesin diye uyarıyorum bana verdiği cevaba bak. 10 yaşında mısın sen ?O açıdan bakarsan telefon da almayalım patlar felan, birinde olması bizde de olacağı anlamına gelmez.
kullanımı gayet kolay hocanbende aldım bi tane kullanimı kolay mı nasıl ilkkez bunlardan alıyorum
hocam yine de çok sağlıklı bir yorum olduğunu düşünmüyorum. içinde pil bulunan her teknolojik cihaza yapılabilecek bir yorum buSen ne zaman bir telefonun patlayıp evi yaktığını gördün bilader ? Ruh hastası falan mısınız siz , burada insanları düşünüp onlara zarar gelmesin diye uyarıyorum bana verdiği cevaba bak. 10 yaşında mısın sen ?
mopta halı üstüne kusur değil hatta önemli bir özellik olarak tanıtılıyor her üründe. cihazı haritalandırırken evin derli toplu tutun, yerde bir şeyler olmasın ve gireceği kapılar açık olsun. kurulumu düzgün yaparsan daha sonra başın ağrımazbeyler ben de sipariş verdim de kullanan arkadaşlar geribildirim sağlayabilir mi acaba nasıl kullanmak gerek mopta halı üstüne çıkmıyormuş sanırım halının üstünden bile geçmiyor deniyor nasıl yapılır bu
şey açısından diyorum ya mesela açık yerlerin arasında halı var halı üstünden diğer silmesi gereken yere geçemicek halıyı kaldırmak gerekicek biraz uğraştırıcıkullanımı gayet kolay hocan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam yine de çok sağlıklı bir yorum olduğunu düşünmüyorum. içinde pil bulunan her teknolojik cihaza yapılabilecek bir yorum bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mopta halı üstüne kusur değil hatta önemli bir özellik olarak tanıtılıyor her üründe. cihazı haritalandırırken evin derli toplu tutun, yerde bir şeyler olmasın ve gireceği kapılar açık olsun. kurulumu düzgün yaparsan daha sonra başın ağrımaz
Sen ne zaman bir telefonun patlayıp evi yaktığını gördün bilader ? Ruh hastası falan mısınız siz , burada insanları düşünüp onlara zarar gelmesin diye uyarıyorum bana verdiği cevaba bak. 10 yaşında mısın sen ?