Çözüldü✓ 5070 ti vs 9070 xt !!

bu iki ekran kartından hangisi daha iyi fiyat performans olarak değerlendirmeyin ikisinin de aynı fiyat olduğunu varsayıp cevaplayın lütfen
9070XT nin tek avantajı ucuz olması zaten, onun dışında her türlü 5070Tİ alınır. Fiyatları aynı olmaz ama yakınlarsa 5070Tİ tercih et.

Aralarında fiyat farkı var, fiyatları aynı olsaydı zaten kim neden AMD alsın ki? 9070 XT'nin 30-31 bine bile düştüğü oluyor sıkça, 5070 Ti'ın en ucuza 38500 TL'ye PNY modeli vardı, aralarında 7-8 bin liralık fark var. Sadece oyun oynaaycaksan bu farkı gereksiz buluyorum, ama profesyonel işler yapacaksan bu fark verilmeli.

bu iki ekran kartından hangisi daha iyi fiyat performans olarak değerlendirmeyin ikisinin de aynı fiyat olduğunu varsayıp cevaplayın lütfen
Ben gaming gecesinden 32bine red devil 9070xt aldım.Cuda kullanmıyorum amacın oyun bu nedenle seçtim.Kısacası şöyle diyebilirim:Amacınız oyunsa ve cuda çekirdekleriyle işiniz yoksa amd,varsa nvidia.

Ben gaming gecesinden 32bine red devil 9070xt aldım.Cuda kullanmıyorum amacın oyun bu nedenle seçtim.Kısacası şöyle diyebilirim:Amacınız oyunsa ve cuda çekirdekleriyle işiniz yoksa amd,varsa nvidia.
Dostum mesela 9070XT de her oyunda FSR4 açabiliyor musun? yada eski oyunlarda açılıyormu sorunsuz şekilde?

Kanka aynı fiyatsa f/p olmasını nasıl kıyas edicen. Aralarında 5kdan fazla fiyat farkı varsa 9070xt daha f/p yoksa da 5070ti

Dostum mesela 9070XT de her oyunda FSR4 açabiliyor musun? yada eski oyunlarda açılıyormu sorunsuz şekilde?
Optiscaler denen bir şeyle anticheat gibi şeyler olmayan herşeyde açabilirsin.Eski oyun olarak ne kasteddiğini ve nasıl bir problem beklediğini anlamadım.Ama şunu bil ki amd bu seri nvidiadan daha iyi driverlarda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dlss desteği olan tüm oyunlarda açabiliyorsun 8 yıl önceki oyuna bile DLSS4 açtım geçen, bu konforu AMD sağlıyorsa iyi
Fsr 4 dlss4 arasında insan gözüyle görülebilecek (zoomlamassan) hiçbir fark yok.Dlss 2-3 fps daha fazla veriyor ve biraz daha iyi ama bu 6-7bin liralık bir fark değil.

5070ti alınmaz resmi olarak süper serisi çıkacak ürününü eski sürümü alınmaz 2.elde çok deger kaybı yaşarsın 5070ti süper 24 gb ve 5070ti ile aynı fiyat olması olası 16 gb 5070ti ise rakibi karşısında eziliciek çünkü amd 9070xt ye her güncellemede performans arttırıyor üstüne büyük redstone güncellemesi ile kartlar dahada güçlenicektir yazılımsal olarak ardaki makas ne olursa olsun 9070xt bakılmalı nvdia düşünülüyorsa süper serisi beklenmeli

Kral gereken cevapları almışsın işte daha ne istiyorsun?Ben 9070 XT alırdım hatta aldım.Cudaya ihtiyacın varsa nvidia,yoksa 9070xt.9070in saf güçte dahs güçlü bir kart olduğunu hatırlatırım.

Optiscaler denen bir şeyle anticheat gibi şeyler olmayan herşeyde açabilirsin.Eski oyun olarak ne kasteddiğini ve nasıl bir problem beklediğini anlamadım.Ama şunu bil ki amd bu seri nvidiadan daha iyi driverlarda.
3. parti yazılım tavsiyesi verdiğinin farkında mısın, 30 bin lira kart alıcak adama optiscaler öneriyorsun. Sorum FSR4 kalitesi yada DLSS4 kalitesi değil, ben bu bütçelere kart alıyorsan bana verdiği konfor önemli. Diyorum ki 9070XT aldım diyelim, herhangi bir oyuna girdim ve baktım FSR2 var ayarlarda diyelim. FSR2.0 nın kalitesinin berbat olduğnu biliyorum ve FSR4 yapmak istedim, bunu yapabiliyor muyum burası önemli için. 7 bin lira muhabbeti yapmak yerine 32-35K verdiğimiz kartın konforunu düşünmeliyiz. Çünkü ben FPS için kart alan birisi değilim. Sen bana optiscaler öneriyorsun neresi mantıklı bunun, şimdi cahil olsam 32 bin liram çöpe gidecek bumu yani öneri kalitesi bu forumda.

Eski oyunlardan kastım, oyuncular güncel oyunları oynamıyor çünkü optimizeleri kötü, yüzdelik olarak 5 yıl önceki oyunları oynuyormuş çoğunluğu, bende öyleyim şimdi bu kart bana güncel teknolojisini eski oyunlarda çalıştırabilcekmi burası kritik nokta bunu sordum, çünkü NVIDIA tüm dlss desteklediği oyunlarda 500 den fazla oyundan bahsediyoruz, DLSS4 açabiliyor tek tıkla driverdan.

Geri