Rtx 5070 ti vs rx 9070 xt

Şuan bende AMD kart kullanıyorum ama dediğin sorunların hiç biri başıma gelmedi. Driver, çökme vs.
Arkadaşım da 9070xt var arada bir draver çökmesi oluyor amd biraz daha uyumlu bir sistem istiyor bence bir yerde sorun olduğu zaman direk çöküyor gibime geliyor :D

Doğrudur. Bu daha çok AMD değil de gigabyte kaynaklı sıkıntı
Aynen ısı konunda dediğiniz gibi gigabyte kaynaklı driveleri defalarca sildim yükledim özellikle forza 4 te çok çöküyordu misal oyuna başlıyordum 30 dk felan sonra ekran bir donuyordu masaüstüne atıyordu Hatayı rapor et gibi bir şeyleer çıkıyordu, cs 2 çok oynuyordum ama cs2 de çöktüğünü görmedim

Aynen ısı konunda dediğiniz gibi gigabyte kaynaklı driveleri defalarca sildim yükledim özellikle forza 4 te çok çöküyordu misal oyuna başlıyordum 30 dk felan sonra ekran bir donuyordu masaüstüne atıyordu Hatayı rapor et gibi bir şeyleer çıkıyordu, cs 2 çok oynuyordum ama cs2 de çöktüğünü görmedim
Sonra ne yaptınız garantiye verdiniz mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PSU iyi yeni nesiller den ama anakartı ve sistemi eski birde amd bence update kısmında yavaş kalıyor.
Evet fazla güncelleme gelmiyor

Sonra ne yaptınız garantiye verdiniz mi?

Evet fazla güncelleme gelmiyor
Valla sattım hocam kartı. :) nvidia alacağım param eksik biraz para biriktiriyorum

Valla sattım hocam kartı. :) nvidia alacağım param eksik biraz para biriktiriyorum
Sistemimde canavar gibiydi hani belki psudan olabilir diye içime bir şüphe düşüyor corsair Rm750e 750w 80 gold + psu vardı

Sistemimde canavar gibiydi hani belki psudan olabilir diye içime bir şüphe düşüyor corsair Rm750e 750w 80 gold + psu vardı
Sen ayıplı ürüne denk gelmişsin başka bir açıklaması olamaz ya 9070xt pulse aldım vatandan rdr2 de 2k ultra+ ayarlarda max 65 dereceyi gördüm

Şu amd daha F/P olayını bırakın artık oyun içinde günlük kullanım içinde yayın render bilmem ne içinde 5070 ti. Saf kaç gücü muhabbeti yıllar öncesinde kaldı. Çip krizi geliyor. Ekran kartları aynı İPhone telefonlar gibi olacak bir aldın mı yenisini almak can yakacak. Artık devir teknoloji ve yapay zeka devri. DLSS 4 ün karşısında frame generation karşısında ne durabilir?Allah aşkına realistik olun biraz... Ray Tracing gerçekten muhteşem bir olay AAA oyunlarda. 9070XT de olsa başka XT de olsa RT performansı çöp değil direkt leş olacak. Ayrıca Gsync teknolojisi de cabası. O gysnc'in değerini hikayeli oyunlarda fps cap+ g sync açanlar anlar beni bir oyun ne kadar yağ gibi akar...
o kadar fazla para verip benzer performans almak istiyorsun galiba. Kısaca kazıklanmak istiyorsun. Sadece Nvıdıa olsun gerisi önemli değil diyorsunuz. F/P yi niye bırakalım? Doğru sizde yok çünkü F/P.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,654
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri