ImToretto
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,173
5060 serisi olsaydı kesinlikle 9070xt derdim. Eğer kullanım amacınız genellikle oyun vs olacaksa.
Ama 5070ti için bütçe varsa 5070ti alınabilir. Kart modeli olarakta Bütçe olsaydı çok daha iyi bir öneri yapabilirdik.
Stabilite konusuna gelecek olursak 90xx serisinden sonra stabilite problemleri kalmadı. Zaten forumda peynir ekmek gibi 90xx serisi satıldı. Gerek indirimden gerek önerilerle. Alan kişilerin bazıları bazı serilerde coilwhile sorunu olduğunu söyledi ama yazılımsal veya stabilite için bir konu açıldığını görmedim.
Nakit Fiyata Vade farkını kabul edecek olsaydınız bunu önerirdim.
www.sinerji.gen.tr
Fakat Vade Farksız 10 Taksit Seçeneği için Inno3d Tercih edebilirsiniz.
Ama 5070ti için bütçe varsa 5070ti alınabilir. Kart modeli olarakta Bütçe olsaydı çok daha iyi bir öneri yapabilirdik.
Stabilite konusuna gelecek olursak 90xx serisinden sonra stabilite problemleri kalmadı. Zaten forumda peynir ekmek gibi 90xx serisi satıldı. Gerek indirimden gerek önerilerle. Alan kişilerin bazıları bazı serilerde coilwhile sorunu olduğunu söyledi ama yazılımsal veya stabilite için bir konu açıldığını görmedim.
Nakit Fiyata Vade farkını kabul edecek olsaydınız bunu önerirdim.
PNY GeForce RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 256 Bit DLSS4 Ekran Kartı
PNY GeForce RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 256 Bit DLSS4 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun