5070 Tİ VS 9070 XT (TAVSİYE)

5060 serisi olsaydı kesinlikle 9070xt derdim. Eğer kullanım amacınız genellikle oyun vs olacaksa.
Ama 5070ti için bütçe varsa 5070ti alınabilir. Kart modeli olarakta Bütçe olsaydı çok daha iyi bir öneri yapabilirdik.
Stabilite konusuna gelecek olursak 90xx serisinden sonra stabilite problemleri kalmadı. Zaten forumda peynir ekmek gibi 90xx serisi satıldı. Gerek indirimden gerek önerilerle. Alan kişilerin bazıları bazı serilerde coilwhile sorunu olduğunu söyledi ama yazılımsal veya stabilite için bir konu açıldığını görmedim.
Nakit Fiyata Vade farkını kabul edecek olsaydınız bunu önerirdim.
Fakat Vade Farksız 10 Taksit Seçeneği için Inno3d Tercih edebilirsiniz.

Merhabalar arkadaşlar konuyu hortlatıyorum. Ben de iki kart arasinda kaldım en ucuz 9070xt ile 5070ti arasında 10k oynuyor. Birincisi oyun amaçlı düşünüyorum ama ilerde ne yapacağım belli olmaz. Hepsiburadada 10 taksit sadece kendi kartına var maksimum kartına yok ve ben maksimum kullanıyorum. Amazonda cuma günü ciddi indirime girebilir mi 5070 ti? Halı hazırda 9070xt aldım ama emin değilim uzun vadede düşünüyorum. Gerçi uzun vadede 6 serisi ve süper serisini de beklerim sorun değil de sadece şuan 9 taksit ve 10k fark değer mi?

5 yıldır felan amd kart işlemci kullanıyorum, aklında bir soru varsa alabilirim

O mavi ekran, driver hataları felan yok, sadece internette dönen bir meme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,631
Üyeler
185,915
Son üye
juse
Geri