38 Bin TL'ye Laptop Önerisi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
38.000
Arkadaşlar merhaba ben geçen sene monster tulpar aldim ve aldığım zaman donanım hakkında hiçbir bilgim yokken aldim ve şimdide bu laptopu satip 38 bin TL'ye yenisini almak istiyorum sadece gaming odaklı. Soğutma sistemi güzel olsun istiyorum ne alabirim

kısa bi araştırma ile bunları buldum en iyi
bu ikisi arasından detaylı model ve seri no larından araştırma yapıp karar verebilirsin.
veremessen sence hangisi diye belirt tekrar yardımcı olurum .)

Allah razi olsun hocam. Soğutma olarak güzel mi bu iki model?
kronik sorunları ve soğutma performanslarını video ve incelemlerden detaylı araştırabilirsin ben sadece parça uyumu ve donanım kısmına baktım kronik sorunları soğutma performasnları gibi şeyleri youtubeden incelersin <3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lenovo loq serisi kronik anakart yakma sorunlu.
bu konu hakkında bilgim yok ama kronik anakart yakma soerunu nasıl oluyor?
lenovo yıllardır sistem üretiyor sebebini sölersen hepimiz bilinçlenelim :)

Ne alabilirim peki hadi az daha zorlasam 40 bine çıksa bütçem.
ben asus tuf a15 aldim. diğerleri hep kronikti. benim laptopun 4060'lısını alabilirsin 40 civarına var

kronik sorunları ve soğutma performanslarını video ve incelemlerden detaylı araştırabilirsin ben sadece parça uyumu ve donanım kısmına baktım kronik sorunları soğutma performasnları gibi şeyleri youtubeden incelersin <3

bu konu hakkında bilgim yok ama kronik anakart yakma soerunu nasıl oluyor?
lenovo yıllardır sistem üretiyor sebebini sölersen hepimiz bilinçlenelim :)
sebebini firma da bilmiyor
bu videodaki gibi bir sürü şikayet var

ben asus tuf a15 aldim. diğerleri hep kronikti. benim laptopun 4060'lısını alabilirsin 40 civarına var

sebebini firma da bilmiyor
bu videodaki gibi bir sürü şikayet var
nası yaktığını anlayamıyorum koca firma voltage değerlerini düzgün vermeyi ayarlayamamışmı :D

Geri