Güvenilir crack oyun siteleri

O ilk yazdığın bu işi yapan en güvenilir sitelerden biri zaten, 13-14 yıldır bu işteler ve yeterince bağış + reklamla bi dünya para kazandıklarıı için öyle malware koyiyim falan gibi şeylere bulaşmazlar. O işi bi kere yapsalar bütün itibarları gider ve kimse bakmaz yüzlerine bi daha, para akışı durur.
Hocam dodi daha az yer kaplıyo ve daha hızlı iniyo diyorlar fitgirl de 20 saatleri bile bulabiliyomuş ki benim internet 1.5 MB/s zaten yani pek emin olamadım ama fitgirl den indirmeyi düşünüyorum ne kadar uzun sürücek olsa da

Hocam dodi daha az yer kaplıyo ve daha hızlı iniyo diyorlar fitgirl de 20 saatleri bile bulabiliyomuş ki benim internet 1.5 MB/s zaten yani pek emin olamadım ama fitgirl den indirmeyi düşünüyorum ne kadar uzun sürücek olsa da
O dediğinin tam tersi, fitin olayı daha iyi sıkıştırması, install daha uzun sürer daha çok sıkıştırıldığı için ama indirmesi daha hızlıdır.

O dediğinin tam tersi, fitin olayı daha iyi sıkıştırması, install daha uzun sürer daha çok sıkıştırıldığı için ama indirmesi daha hızlıdır.
Siz kullanıp sorun yaşadınız mı hocam mining olayı falan %100 güvenilir mi?

Sağolun hocam ben fitgirl ve dodi buldum ama emin olamadım güvenliğinden araştırdım forumlarda net bi cevap verildiğini görmedim sizce güvenli mi sizin öneriniz hangisi?
Fitgirl mantıklıdır.qBittorrent yükledikten sonra oyunu torrent olarak indiriyorsunuz.Oradan Beamng God of War oynamışlığım var deneyebilirsiniz.

Fitgirl mantıklıdır.qBittorrent yükledikten sonra oyunu torrent olarak indiriyorsunuz.Oradan Beamng God of War oynamışlığım var deneyebilirsiniz.
Sağolun hocam da 3 seçenek var 1337x magnet ve torrent file only var hangisini seçmem gerektiğini anlamadım magnet indirin diyorlar ama başka bi uygulama indiriyo mu o?

eğer qbittorrent indirdiyseniz magnet'e bastığınızda zaten uygulamayı açmaya çalışıyor.Yani magnet'e basmanızı tercih ederim.

eğer qbittorrent indirdiyseniz magnet'e bastığınızda zaten uygulamayı açmaya çalışıyor.Yani magnet'e basmanızı tercih ederim.
Kurulu değil qBittorrent e de pek güvenemedim bilmiyorum torrent file only seçsem ne fark eder?

torrent uygulamasını indirmezseniz indirebileceğinizi sanmıyorum.Çünkü dosyalar farklı.Mesela .exe gibi değil onlar.Onlar .torrent yani sadece torrent uygulamaları çalıştırabiliyor.

torrent uygulamasını indirmezseniz indirebileceğinizi sanmıyorum.Çünkü dosyalar farklı.Mesela .exe gibi değil onlar.Onlar .torrent yani sadece torrent uygulamaları çalıştırabiliyor.
Peki güvenli mi Bittorrent pek anlamam o işlerden de ilk defa pc ye crack bi oyun indiriyorum 😅

Kurulu değil qBittorrent e de pek güvenemedim bilmiyorum torrent file only seçsem ne fark eder?
kanka torrent paylaşır genelde fitgirl ayrıca fitgirl de kurulum uzun sürer sistemine bağlı olarak yüklerken düşük boyutlu olur

qbittorrent güvenlidir.Fitgirl de güvenli olarak bilinir.Açıkcası benim paralı antivirüsüm var ama herhangi bir virüs görmedi.Sorumluluk kabul etmiyorum.

Sağolun hocam ben fitgirl ve dodi buldum ama emin olamadım güvenliğinden araştırdım forumlarda net bi cevap verildiğini görmedim sizce güvenli mi sizin öneriniz hangisi?
dediğin iki site de piyasanın en güvenilirleridir torrent olarak da qbittorrent öneririm açık kaynak olduğundan dolayı güvenilir bir yazılımdır

Geri