2.5-3k gamepad önerisi

Reaksiyon skoru
29
Bütçe
3000
Merhaba, iyi günler.
Maksimum 3000 TL bütçem var ve PC için kullanabileceğim kaliteli bir gamepad arıyorum. Kablosuz olması ve mümkünse dongle (alıcı) ile çalışması, ayrıca dahili bataryasının olması benim için önemli.

Daha önce Xbox Series (9. nesil) gamepad kullanıyordum, fakat zamanla yıprandı. Bu kez benzer kalitede, kablosuz bir alternatif arıyorum.

Aklımda iki model var, fakat hangisini alacağıma karar veremedim.
Sizce hangisini tercih etmeliyim? Veya bu bütçeyle önerebileceğiniz daha iyi bir model var mı?

Teşekkürler.

Cyclone 2 alabilirseniz cyclone 2, alamazsanız atk battle axe pro

https://wraithesports.com/products/atk-battle-axe-oyun-kolu?variant=49345792835777
pro versiyonu şarj istasyonu ile geliyor kullanmadığında koy dursun böylece şarja takmayı unuttum şarjını bekliyim derdi çekmezsin ve tuşları mekanik bence üst düzey bi ürün şans verin derim
Baya güzel duruyor kol evet peki xbox gerçekten elite bı his veriyordu bu kolda da o hissi alirmiyim yoksa daha düşük bütçeli kollar gibi f/p mi hisettirir

Baya güzel duruyor kol evet peki xbox gerçekten elite bı his veriyordu bu kolda da o hissi alirmiyim yoksa daha düşük bütçeli kollar gibi f/p mi hisettirir
bizzat deneyimlemedim bişey diyemem ama atk e spor odaklı ve f/p bir marka bence o hissi alamasanda her türlü tatmin eder seni

Aşırı büyük bir fark yok ama gene de var. Özellikle pc uygulama desteği çok fark ettiriyor cyclone 2'nin
Yani yazılım güncellemeyi zatne unuturum tak çalıştır insanıyım eğer daha elit bı his veriyorsa cyclone onu düşüncem hissiyat önemli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bizzat deneyimlemedim bişey diyemem ama atk e spor odaklı ve f/p bir marka bence o hissi alamasanda her türlü tatmin eder seni
Hiç riske girmeyip yine Xbox almak daha mı mantıkli acaba

Yani yazılım güncellemeyi zatne unuturum tak çalıştır insanıyım eğer daha elit bı his veriyorsa cyclone onu düşüncem hissiyat önemli

Xbox almanızı şiddetle önermem. Cyclone 2 malzeme kalitesi olarak taş gibi hissettirmese de elde kaliteli bir malzeme kalitesine sahip. Aynı zamanda performansı çok daha yüksek. Battle axe pro da geri kalır yanı olmayan bir kol. Aolion k20 üstüne marka basılmış versiyonu. İncelemelerine bakabilirsiniz

bluetooth la oynarım diyosan ve pillede uğraşırım diyasan evet xbox daha mantıklı istersen cyclone ile atk nın inceleme videolarını izle ve kendi çapında bir karşılaştırma yapıp karar ver ne zaman ürün satın alıcaksam ben böyle yapıyorum ve hiç pişman olmadım

bluetooth la oynarım diyosan ve pillede uğraşırım diyasan evet xbox daha mantıklı istersen cyclone ile atk nın inceleme videolarını izle ve kendi çapında bir karşılaştırma yapıp karar ver ne zaman ürün satın alıcaksam ben böyle yapıyorum ve hiç pişman olmadım
Teşekkürler hocam ben bı izleyim öyle karar veriyim
Xbox almanızı şiddetle önermem. Cyclone 2 malzeme kalitesi olarak taş gibi hissettirmese de elde kaliteli bir malzeme kalitesine sahip. Aynı zamanda performansı çok daha yüksek. Battle axe pro da geri kalır yanı olmayan bir kol. Aolion k20 üstüne marka basılmış versiyonu. İncelemelerine bakabilirsiniz
Tamam hocam çok teşekkürler Xbox bu kadar gommenizi anlamadım ama bende iyi çalışmıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,639
Üyeler
183,150
Son üye
Üzeyir12
Geri