500tl bütçe ile işlemci sogutucusu ve termal macun önerisi

ismail uyar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
221
Merhabalar bütçem kısıtlı oldugundan dolayı 500tl bütçem var işlemcim i3 10100F stock intel sogutucu kullanıyorum memnunum yetiyor ama hem daha iyi sogutması için hemde bakım yapacagımdan dolayı aradan cıkartmak istedim sogutucuyuda hazır degiştireyim dedim kasa cok karanlık rgb olursa sevinirm

Merhabalar bütçem kısıtlı oldugundan dolayı 500tl bütçem var işlemcim i3 10100F stock intel sogutucu kullanıyorum memnunum yetiyor ama hem daha iyi sogutması için hemde bakım yapacagımdan dolayı aradan cıkartmak istedim sogutucuyuda hazır degiştireyim dedim kasa cok karanlık rgb olursa sevinirm
hocam 500 tl ile hem macun alıp hem hava soğutma almanız çok zor alsanızda kalitesiz olurlar bence bütçeyi arttırın

Stok soğutucu yeterli olması lazım para biriktirmeye çalışın bu bütçede yaptığınız şey “yükseltme” olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,390
Üyeler
183,419
Son üye
astroaudd
Geri