redthecrow
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
Hocam dediğin iyi de her kodu sadece 1 defa kullanabiliyorsunBilgisayar dizceekler bu kodla harbiden iyi set dizer bazı şeyler hakkaten uygun.
Hocam dediğin iyi de her kodu sadece 1 defa kullanabiliyorsunBilgisayar dizceekler bu kodla harbiden iyi set dizer bazı şeyler hakkaten uygun.
çünkü yapıkredi world e yapıyor aynı şekil bende sorun yaşamıştım bişi yapamazsınYa arkadaşlar vakıfbank world kartım var 3 taksit yapmıyor neden?
Hangisi mantıklıHerkes takılmış ekran kartına falanBunları gören yok.
ASROCK X870 RIPTIDE AMD X870 Soket AM5 DDR5 8000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK X870 RIPTIDE AMD X870 Soket AM5 DDR5 8000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ASUS ROG STRIX B850-A GAMING WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS ROG STRIX B850-A GAMING WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ASUS ROG STRIX B850-F GAMING WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS ROG STRIX B850-F GAMING WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hangi sistem bileşenlerine sahipsiniz ? Pc topluyorum da bu anakartı düşünüyorumKuvyettürk davet kampanyası ve kart kampanyasını kullanarak daha da uyguna Rog B850 aldık konu sahibine çok teşekkürler.
İndirim bitti bu arada.Hangi sistem bileşenlerine sahipsiniz ? Pc topluyorum da bu anakartı düşünüyorum
İnanamıyorum ya sepete ekledim b850 yi, kupon yarım saat önce bitmişİndirim bitti bu arada.