efetg
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,356
hangi oyunda serverda 55 60 alıyorsunuz o önemliHocam benim superonline 55 60 ping
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İstanbul dayım
hangi oyunda serverda 55 60 alıyorsunuz o önemliHocam benim superonline 55 60 ping
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İstanbul dayım
Fc de 55 60 alıyorum arkadaşım 20 alıyor.Fc nin Türkiye de serveri yok biliyorum ama arkadaşım 20 alıyorhangi oyunda serverda 55 60 alıyorsunuz o önemli
fc yi bilmem başkalarına sormak lazım belki arkadaşın ist da 1ms alıyordur diğer oyunlardaFc de 55 60 alıyorum arkadaşım 20 alıyor.Fc nin Türkiye de serveri yok biliyorum ama arkadaşım 20 alıyor
cok yüksek fiyat.Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Netspeedin Atlantis net altyapısına geçmesinden dolayı Turknete geçmeyi düşünüyorum.
Bulunduğum altyapı 67mbps dedtekliyormus (sitede öyle yazıyor)
Fiyatı düşürmek için illa tahaattütlü mü almak gerek
Ping değerlerim falan kötü olursa geri dönemem diye korkuyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
Şimdi baktım 70 Mbps alt yapı varMerkürnet bakın.
Yorumlarına baktım sık sık kesintiler oluyormuş ayrıca müşteri hizmetleri 3-4 günde cevap yazıyormuş pek iç açıcı gelmedi kankam yinede önerin için teşekkür ederimMerkürnet bakın.
Dostum peki eğer Gıbırnete geçersem ve beğenmezsem direkt iptal edebiliyormuyumDiğer firmalara göre kâfi ama rekabet iyidir bu fiyat politikasında devam ederse Türknet kullanılmaz
75 MOS 500. ÖdüyorumArkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Netspeedin Atlantis net altyapısına geçmesinden dolayı Turknete geçmeyi düşünüyorum.
Bulunduğum altyapı 67mbps dedtekliyormus (sitede öyle yazıyor)
Fiyatı düşürmek için illa tahaattütlü mü almak gerek
Ping değerlerim falan kötü olursa geri dönemem diye korkuyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.