Öneri Turknet 67 Mbps ye 700 TL vermek mantıklı mı ?

hangi oyunda serverda 55 60 alıyorsunuz o önemli
Fc de 55 60 alıyorum arkadaşım 20 alıyor.Fc nin Türkiye de serveri yok biliyorum ama arkadaşım 20 alıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cs de fln 15 alıyorum ama

Fc de 55 60 alıyorum arkadaşım 20 alıyor.Fc nin Türkiye de serveri yok biliyorum ama arkadaşım 20 alıyor
fc yi bilmem başkalarına sormak lazım belki arkadaşın ist da 1ms alıyordur diğer oyunlarda

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar güzelmi birazdan başvuruda bulunacam

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Netspeedin Atlantis net altyapısına geçmesinden dolayı Turknete geçmeyi düşünüyorum.
Bulunduğum altyapı 67mbps dedtekliyormus (sitede öyle yazıyor)
Fiyatı düşürmek için illa tahaattütlü mü almak gerek
Ping değerlerim falan kötü olursa geri dönemem diye korkuyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
cok yüksek fiyat.

aynı hızı netspeedde 300 liraya alıyorum

türkneti bence gözünüzde fazla büyütüyosunuz hiçbi firmadan 2 kat daha pahalı olacak kadar daha iyi değil

Diğer firmalara göre kâfi ama rekabet iyidir bu fiyat politikasında devam ederse Türknet kullanılmaz

Bana dün Netspeed temesaj geldi bu ay zamlı fiyat ödeyecegim ve geçen ay baya bir sıkıntı oldu ayrıca Netspeed Atlantis net altyapısına geçmiş galiba TT den çıkıp

Merkürnet bakın.
Şimdi baktım 70 Mbps alt yapı var
100 Mbps internet VDSL 379 TL neden hu kadar uygun acaba ?

Merkürnet bakın.
Yorumlarına baktım sık sık kesintiler oluyormuş ayrıca müşteri hizmetleri 3-4 günde cevap yazıyormuş pek iç açıcı gelmedi kankam yinede önerin için teşekkür ederim

Son düzenleme:
turknet bence hiç iyi değil, ayrıca gerçekten pahalı ama diğerleri de ucuz sayılmaz, al birini vur ötekine, hepsi soyguncu...
Vaat ettikleri hızları ve kaliteyi asla veremiyorlar, yarısını alabilseniz iyidir...

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Netspeedin Atlantis net altyapısına geçmesinden dolayı Turknete geçmeyi düşünüyorum.
Bulunduğum altyapı 67mbps dedtekliyormus (sitede öyle yazıyor)
Fiyatı düşürmek için illa tahaattütlü mü almak gerek
Ping değerlerim falan kötü olursa geri dönemem diye korkuyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
75 MOS 500. Ödüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,864
Üyeler
184,240
Son üye
ilterasilkan
Geri