Çözüldü✓ Windows 11 pro orijinal key nerden alınmalıdır? 11 Home dan proya geçiş

dostum neden oem retail daha güvenilir
retail geçici key gibi bir şey anlık etkinleştiriyorsun sonradan kaybolabilir başka bilgisayara satılabilir yani güvenli değil ama oem key senin adına yalnızca tek kullanımlık anakarta gömülen ve her defasında key yazmak zorunda kalmadığın sistemine ait bi key oluyor. Yani retail kiralık araba oem senin araban.

retail geçici key gibi bir şey anlık etkinleştiriyorsun sonradan kaybolabilir başka bilgisayara satılabilir yani güvenli değil ama oem key senin adına yalnızca tek kullanımlık anakarta gömülen ve her defasında key yazmak zorunda kalmadığın sistemine ait bi key oluyor. Yani retail kiralık araba oem senin araban.
kanka o bahsettiğin o em için geçerli diye biliyorum ben retail key de microsofttan destek alıyorsun ama oemde alamıyorsun yani kısıtlı lisans türü ayrıca retail tek bir kişiye ait oluyor kaynak: chapgbt

kanka o bahsettiğin o em için geçerli diye biliyorum ben retail key de microsofttan destek alıyorsun ama oemde alamıyorsun yani kısıtlı lisans türü ayrıca retail tek bir kişiye ait oluyor kaynak: chapgbt
1753877459778.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1753877474395.webp

maymun muz istemek
retail 1000 tane muz olmak maymun 1 tanesini almak ama başka maymun da aynı muzu alabilir olmak
oem 1 tane muz olmak maymun o muzu almak başka maymun o muzu yiyemez olmak

doğru diyorsun kankam şimdi araştırdım öğrendimsağol :D

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

maymun muz istemek
retail 1000 tane muz olmak maymun 1 tanesini almak ama başka maymun da aynı muzu alabilir olmak
oem 1 tane muz olmak maymun o muzu almak başka maymun o muzu yiyemez olmak
olm ne adamsın :) eyvallah vakit ayırdığın için

doğru diyorsun kankam şimdi araştırdım öğrendimsağol :D

olm ne adamsın :) eyvallah vakit ayırdığın için
ne demek ahahah yardımcı olabildiğime sevindim :)

ben şahsen sağlamlisans üzerinden oem key aldım bir kaç defa da üzerine format attım çeşitli aralıklarla ve hiç sorun çıkarmadı. Otomatik etkinleştiriliyor tavsiye ederim..
kanka şimdi aldım çalışmadı neden acaba
bende windows 11 home var key 11 pro oem neden çalışmadı sence

W11 home varken neden 11 pro key aldın hocam

Önce 11 pro yükseltmesi yapman gerek w11 home'da 11 pro key çalışmaz

Önce 11 pro yükseltmesi yapman gerek w11 home'da 11 pro key çalışmaz
hallettim sağol çünkü proya geçmek istiyordum

w11 pro yüklemen gerekiyor home versiyona pro key yazıp yükseltme yapamazsınız. Tavsiyem format ile win 11 proyu temiz kurulum yapıp kurulum aşamasında daha key'i girerseniz birdaha rahat edersiniz. Microsoftun sitesinden indirebilirsiniz windows 11 proyu

Ucız olarak aldıgınız oem/retailin sadece size ait oldugunu zannetmeyin.
Aynı oem 8 pc,
Aynı retail 14 pc etkinleştirdik.
Key Microsoft tarafından kilitlenene kadar etkinleştirirsiniz.
Anlamak için etkinleştirilecek pc ye key girince;
Hata kodu sonu;
08/20 key aktif etkinleştirilir.
03/60 key blacklist, etkinleştirilemez.
Piyasada free veya ucuz keylerden home surumler kolay bloke olmaz bireysel oldugu için.
piyasada 300 civarı var retail aktif.
prolar cabuk bloke olur, iş ve kurumsallık oldugu için.
officeler retail olanlar cok cabuk bloke olur.
pro oem/retail alırsanız satıcı muhtemelen size ilk mak verir, piyasada bol ve 1 key ile 5000 pc bile etkinleştirilebilir.
daha sonra size blacklist olsada oem/retail verir, pc ye girince pc niz olur oem/retail.
buna para vermeye gerek yok.
siz lisans aldıgınız anda size ilk oem/retail vermiyorsa bilinki mak keye para vermişsinizdir.
bunu kendınızde yaparsınız zaten.;)
extra whatsapp ücretide alıyormuş bazılarıo.O2
home dan pro ya yukseltirsiniz ozellik yukseltmesi ile, tersi olmaz.

Ucız olarak aldıgınız oem/retailin sadece size ait oldugunu zannetmeyin.
Aynı oem 8 pc,
Aynı retail 14 pc etkinleştirdik.
Key Microsoft tarafından kilitlenene kadar etkinleştirirsiniz.
Anlamak için etkinleştirilecek pc ye key girince;
Hata kodu sonu;
08/20 key aktif etkinleştirilir.
03/60 key blacklist, etkinleştirilemez.
Piyasada free veya ucuz keylerden home surumler kolay bloke olmaz bireysel oldugu için.
piyasada 300 civarı var retail aktif.
prolar cabuk bloke olur, iş ve kurumsallık oldugu için.
officeler retail olanlar cok cabuk bloke olur.
pro oem/retail alırsanız satıcı muhtemelen size ilk mak verir, piyasada bol ve 1 key ile 5000 pc bile etkinleştirilebilir.
daha sonra size blacklist olsada oem/retail verir, pc ye girince pc niz olur oem/retail.
buna para vermeye gerek yok.
siz lisans aldıgınız anda size ilk oem/retail vermiyorsa bilinki mak keye para vermişsinizdir.
bunu kendınızde yaparsınız zaten.;)
extra whatsapp ücretide alıyormuş bazılarıo.O2
home dan pro ya yukseltirsiniz ozellik yukseltmesi ile, tersi olmaz.
hocam bana şimdi oem pro kod verdiler arkadaşların önerdiği siteden aldım,
İlk kod başarısız
home dan proya geçiş yapamadım cmd komutları ve windowsun verdiği key i reddetti
şimdi format atıyorum proya geçicem
elimdeki keyler olcak mı bilmiyorum bile
sistemimgüçlü yayın oyun montaj vs yapıcam güvenlik ciddi derecede önemli benimiçin
chapgbt sordum keyleri aktif ettikten sonra tek kişimi kullanıyor yoksa herkeste olan keymi bakmanın yolu var sanırım? cmd komutları ile şuan o aşmaya geçmedim fortmatıda henüz atmadım ne yapabilirim devam ediyim mi bir sorun yaşarmıyım nelere dikkat etmem lazım

Geri