Yardım Gıbırnete geçmeyi düşünüyorum mantıklı mı?

netspeed den gıbıra geçiş yaptım pingim düştü şu anlık bir sıkıntı yok tavsiye ederim

Anladım dostum teşekkürler
Ama Türknet pahalı Gıbırnet kötü suanki internetim Netspeed abimin üstüne kendi üstüme yeni tarifemi alsam abim 35 Mbps lim tarifeden almış ben 100 lukten alsam bir dark olur mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım dostum teşekkürler
Ama Türknet pahalı Gıbırnet kötü suanki internetim Netspeed abimin üstüne kendi üstüme yeni tarifemi alsam abim 35 Mbps lim tarifeden almış ben 100 lukten alsam bir dark olur mu

Nerede oturuyorsun ki dostum ben Denizli deyim
adanada oturuyorum da netspeed in fiyatları güzelmiş nezaman zam geçti bu firma
1753885595163.webp

netspeed den memnunmusun peki sen

adanada oturuyorum da netspeed in fiyatları güzelmiş nezaman zam geçti bu firma
Alıntıyı görüntüle

netspeed den memnunmusun peki sen
Kanka şöyle diyom 5 yıllık kullanıcıtim mükemmel indirme olsun oyunlarda ping olsun 17-18 civarıydı
Ama belki duymussundur son 2 ayda siber saldırıları altında Atlantisnet altyapısına geçildi oyunda pingim 21-22 ye çıktı birazda yavaşlama oldu üstüne birde bu ay zam geleceğini duyunca kafayı yedim

Oyunlarda ping değerleri sıkıntı yazanlar olmuş sadece buda beni çok korkutuyor malum Full FPS oyunları oynuyorum valo CS
Ping değerleri nasıl olur acaba yardımcı olursanız sevinirim
ben 2 senedir gıbırnet fiber kullanıcısıyım hiçbir ping sorunu yaşamadım burdur gibi bir yerde lolde 19 ping, cs'de 49 50 ping arası gidip geliyordu.

Kanka şöyle diyom 5 yıllık kullanıcıtim mükemmel indirme olsun oyunlarda ping olsun 17-18 civarıydı
Ama belki duymussundur son 2 ayda siber saldırıları altında Atlantisnet altyapısına geçildi oyunda pingim 21-22 ye çıktı birazda yavaşlama oldu üstüne birde bu ay zam geleceğini duyunca kafayı yedim
yine gıbırnet kadar olur fiyatları ama çevrende kullanann varsa memnunsa geç yoksa gıbırnet üzer adamı

ben 2 senedir gıbırnet fiber kullanıcısıyım hiçbir ping sorunu yaşamadım burdur gibi bir yerde lolde 19 ping, cs'de 49 50 ping arası gidip geliyordu.
pingte sorun yok oda oluyorda nadiren 100 120 civarı oluyor bazenleri genelde paket kaybı oluyor %40 civarı oyuzden savaş verdim gıbırnetle zar zor yaptırdım bir şekilde ama şimdi tekrardan başladı

Denizli'de kaç ping alırım sizce 67mbps alt yapım var

pingte sorun yok oda oluyorda nadiren 100 120 civarı oluyor bazenleri genelde paket kaybı oluyor %40 civarı oyuzden savaş verdim gıbırnetle zar zor yaptırdım bir şekilde ama şimdi tekrardan başladı
Adana'da oturuyorsun belki ondan kaynaklıdır alt yapım kaç destekliyor

Ona göre bir sonuca varabiliriz

1000mbit alt yapı fiber desteğim var ama rezillik yaşıyorum ara ara

gıbırnetle ilgili değil de senin altyapınla ilgili bir sorun olma ihtimali çok yüksek

15 20 civarı alırsın sen ping

gıbırnetle ilgili değil de senin altyapınla ilgili bir sorun olma ihtimali çok yüksek
3 abonelğimiz var 3 ündede aynı sorun sence altyapıdamı sorun gıbırnettemi ?

bir şey diyemeyeceğim bende fiber altyapısı var :/

15 20 civarı alırsın sen ping

3 abonelğimiz var 3 ündede aynı sorun sence altyapıdamı sorun gıbırnettemi ?
Dediğim gibi bilemiyorum gıbırnet'te değildir demiyorum onlarda da olabilir sorun ben de aynı şekilde 4 farklı arkadaşım kullanıyor onlarda da hiçbir sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,965
Üyeler
184,248
Son üye
psilive
Geri