Yardım Kingston RAM orijinal mi?

Bu kısım ram zaten
hocam sizde bakabilirsiniz fotoğrafa gönderdim en yukarda. serial number göremedim ram kutusunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin Ram sahte dostum yüzde 99 istersen satıcı hepsiburada amazondan falan alırsan karşılaştırıp farkını anlayabilirsin
iade yapayım o zaman herhalde iadeyi kabul ederler bana sahte ürün göndermişler

hocam sizde bakabilirsiniz fotoğrafa gönderdim en yukarda. serial number göremedim ram kutusunda

iade yapayım o zaman herhalde iadeyi kabul ederler bana sahte ürün göndermişler
qr kod okut. qr koddan bir şey çıkmıyorsa zaten kesin sahtedir :D

Arasına bakacağım yamuk mu ped var mı diye.
boş verin hocam pc de takılı şu an yarın ramı çıkarıp iade yapacağım . n11den son alışverişim olacak bu

qr kod okut. qr koddan bir şey çıkmıyorsa zaten kesin sahtedir :D
hocam qr kodu okuttum ramin üstündeki 320442 ile başlyana bir kod çıktı sadece bu ne anlama geliyor

ramin etiketinde bulunan qr kodunu okuttum tamda böyle bir kod çıktı hocam : 320442C1C2009277789X002003

boş verin hocam pc de takılı şu an yarın ramı çıkarıp iade yapacağım . n11den son alışverişim olacak bu

hocam qr kodu okuttum ramin üstündeki 320442 ile başlyana bir kod çıktı sadece bu ne anlama geliyor

ramin etiketinde bulunan qr kodunu okuttum tamda böyle bir kod çıktı hocam : 320442C1C2009277789X002003

bu rakam ramin etiketinde qr kodun altında bulunuyor zaten

hocam benim ramim yüzde %200 sahte olduğunu anladım 😀
n11 kendi satıcısı veya hepsiburada veya Amazon kendi satıcısından alın. genelde 100 150 lira ucuz diye alıyorlar. Yazık oluyor :D kendiniz doğruladıysanız iade edin

Hocam, "Slot 1" ne alaka?
Benim satın aldığım RAM, Kingston 16 GB ve slot 2'de takılı. Diğer slotlardaki RAM'ler farklı markalar, yani o kısım farklı bir konu.
Ama ben tam emin değilim, bu Kingston RAM kesin olarak orijinal mi?
Bunu en kesin şekilde nasıl anlayabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?

eğer gerekirse diğer slotlar da burada
Moruk 16x2 ram almadın mı 2 sininde sahte olup olmadığını sormuyon mu?

moruk sana 16x2 olduğunu kıim söyledi benim kullandığım ram tek 16gb sadece. iki tane 8gb ram değil
Bende hepsiburada üzerinden aldım benimki orijinal
1753939534319.webp

1753939546196.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,419
Üyeler
183,114
Son üye
moyikan