Skyrles
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
![]()
bu soğutucuyu gördüm pazaramadaki kod ile birlikte 700 tl oluyor internetten baktım güzel deniliyor ama yinede bi sormak istedim hiç kullanan varmı, daha önce hiç montajda yapmadım bir sorun çıkarmı
intel uyumlu bu6 ısı borulu. 50₺ kupon veriyo 572₺ daha FP si yok
intel uyumlu bu
degerlendirmeleri okuman lazim.Yorumlarda AMD uyumlu olduğu söylemiş Havit
Yorumlarda AMD uyumlu olduğu söylemiş Havit
![]()
Havit Gamenote F2005 RGB Fan Kalın Versiyon Siyah
Havit Gamenote F2005 Kule Tipi Fan 120mm RGB İşlemci Fanı Bakır Boru Intel LGA1700www.havitstore.com.tr
Sadece İntel .
hepsiburada admini geri kafali sanirim...Araştırdım, yokmuş hatta havite yağdırmışlar.
keşke mesajı daha önce görseymişim ben bu attığım ürünü aldım arkadaşımdada varmış beğenmiş bende beklemeden aldım ama attığınız plusı ile arasında pek bi fiyat farkı yok keşke onu alsaydım pek bi performans kaybedermiyim![]()
Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Bu Daha İyi Olur .
Hangisini Aldınız Linkini Atabilirmisiniz ?keşke mesajı daha önce görseymişim ben bu attığım ürünü aldım arkadaşımdada varmış beğenmiş bende beklemeden aldım ama attığınız plusı ile arasında pek bi fiyat farkı yok keşke onu alsaydım pek bi performans kaybedermiyim