❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

Cuma zaten?

• Hahaha
Reaksiyonlar: S4N0
7800x3d alan var mı hala kargoya vermemişler 1 hafta olacak neredeyse
arkadasa almistik, herkesin urunleri hazirlanirken bizimki onaylandida kalmisti kargoya verilmemisti. m.hizmetlerini arayip magazadan teslim olarak degistirdik ve oyle gidip aldik.

kelimenin tam manasiyla elimize islemci verdiler tray diye :D ne kutu ne bi kilif hic bisi yok a4 kagidina sarip verdi poset falan yok :)

arkadasa almistik, herkesin urunleri hazirlanirken bizimki onaylandida kalmisti kargoya verilmemisti. m.hizmetlerini arayip magazadan teslim olarak degistirdik ve oyle gidip aldik.

kelimenin tam manasiyla elimize islemci verdiler tray diye :D ne kutu ne bi kilif hic bisi yok a4 kagidina sarip verdi poset falan yok :)
Ben de ilk tray aldığımda şaşırdım dedim bu ne

Şimdi geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci ram anakart almıştım hepsi alakasız zamanlarda geldi ram hala kargoya bile verilmedi en azından kargoya verildiğinde yurt içi neredeyse 24 saat içinde getiriyor

Dostlar geçen cuma aldığınız ürün elinize ulaştı mı benimki hâlâ kargoya verilmedi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yine olma ihtimali var. Şimdiden Vatanın stoklarından Ryzen 9700X için bir tane, Ryzen 7600 için de bir tane Anakart önerir misiniz arkadaşlar?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,573
Üyeler
189,631
Son üye
mpoyrazz99s
Geri