Yardım Nvidia denetim masasında görüntü ölçeklendirme keskinleştirme ayarı çalışmıyor

Egitimgorevlisi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
457
Arkadaşlar bu sorunu yaşayan var mı bilmiyorum. Görüntü ölçeklendirme keskinleştirme ayarını açıyorum uygula diyorum hiç bişey değişmiyor. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Mesela dün gece pubgye girdiğimde keskinleştirme çalışıyordu. Şimdi pcyi yeni açtım ayarlarda açık gösteriyor ama oyunda hiçbir etkisi yok aktif değil gıcık oldum niye böyle çözemedim. Nvidia sürücüsünü sildim yeniden yükledim güncelledim vs yine aynı. Hatta ekran kartını bile değiştirdim 4070 superden 5070 geçtim bunda da aynı. Var mı yardımcı olabilecek olan bu ayar pubgde çok faydalı oluyor.

Ekler

• 1000073738.webp
    1000073738.webp
    3.4 MB · Hit: 37
Pubg de oyun filtreleri etkin oluyorsa, yer paylaşımında keskinleştirme var bir de onları dene.

Pubg de oyun filtreleri etkin oluyorsa, yer paylaşımında keskinleştirme var bir de onları dene.
Hayır iste dedigim gibi bazen etkin oluyor bazen olmuyor. Ama genelde etkin olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yer paylaşımı göstergesini diyosan onu açmayı da denedim. Uygula diyorum hicbisey değişmiyor oyunda.

Hayır iste dedigim gibi bazen etkin oluyor bazen olmuyor. Ama genelde etkin olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yer paylaşımı göstergesini diyosan onu açmayı da denedim. Uygula diyorum hicbisey değişmiyor oyunda.
Az önce denedim. Bende çalışıyor. DDU ile kaldır temiz bir kurulum yap

Geri