.

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,117
Forumdan görenler olmuştur, ehliyetimi dün aldım :)
Bugünde talihsi bir motor kazası geçirdim
Kontrolsüz kavşakta ben ana yolda giderken sağ şerit trafik kontrolünden ötürü kilitti, bende soldaki boşluktan 35-40 mıy mıy gidiyordum tam o sırada kocaman tırın önünden bi anda bi araç atlayıp vurdu bana yan yoldan, bende yavaş olduğum için sadece kalçam hasar aldı oturamıyorum başka birşeyim yok. Sizce olay nasıl sonuçlanır, adam hızla gelen motor yazdı benim hız maxxxx 45
B ARACI BENİM.

Ekler

• 52777194-5A30-4659-B6B0-B92AC2997F2E.webp
    52777194-5A30-4659-B6B0-B92AC2997F2E.webp
    244.4 KB · Hit: 118
Kontrolsüz kavşakta ben ana yolda giderken sağ şerit trafik kontrolünden ötürü kilitti, bende soldaki boşluktan 35-40 mıy mıy gidiyordum tam o sırada kocaman tırın önünden bi anda bi araç atlayıp vurdu bana yan yoldan, bende yavaş olduğum için sadece kalçam hasar aldı oturamıyorum başka birşeyim yok. Sizce olay nasıl sonuçlanır, adam hızla gelen motor yazdı benim hız maxxxx 45
B ARACI BENİM.
ışık falan varmıydı?

B ARACI BENİM.
Yan yol dediğin krokiye göre senin sağın oluyor. %100 sana yazar hata. Ana yol tali yol farkı yok ikisi de cadde. 40-45km düşük bir hız değil şehir içi ise. Kavşağa yaklaşırken hadi kavşak olduğunu fark etmedin diyelim sağındaki son araca yaklaşırken yavaşlaman hatta durman gerekirdi.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ışık falan varmıydı?
Kontrolsüz kavşak demiş ışık yok.

Geçmiş olsun, Bu bi işaret olabilir motor kullanma.

cadde giriş çıkışlarında trafik levhası var mıydı?

cadde giriş çıkışlarında trafik levhası var mıydı?
herhangi işaret ışık vs hiçbirşey yok hiçbiryerde. trafik polislerinin yolu kitlediğini gördüğüm için yandan devam ettim seyir halinde hızımı görmüyorum tahminimce 45in altındadır ama maximum 45 diyorum zaten yeni kalkış yapıyordum kalkıştan kaza anına tapa gaz gitsem 45 anca olurdu yani

polis bana tutanak ifadesi yazdırırken yan yoldan gelen araç şeklinde yazmamı söyledi

Kaza açıklamalarını atarsan daha rahat yorumlanır. Krokiden yola cıkarak ikinizden birine DUR levhası ya da yol ver levhası yoksa aracın sana yol vermesi gerekiyor. Arac %100 hatalı çıkar ama acıklama da senin ara dere yapıp geldiğini birden ciktigini vs yazdıysa değişebilir

Kaza açıklamalarını atarsan daha rahat yorumlanır. Krokiden yola cıkarak ikinizden birine DUR levhası ya da yol ver levhası yoksa aracın sana yol vermesi gerekiyor. Arac %100 hatalı çıkar ama acıklama da senin ara dere yapıp geldiğini birden ciktigini vs yazdıysa değişebilir
ara dere yok hocam araçlar sağda olduğu için hafif sollarından gidiyordum birazdan atıyorum açıklamaları

WhatsApp Görsel 2025-07-31 saat 21.06.03_775df6c5.webp

Kardeşim motosiklet sakat iş, 4 tekerlekli araca geçmeye çalış.

ara dere yok hocam araçlar sağda olduğu için hafif sollarından gidiyordum birazdan atıyorum açıklamaları

Alıntıyı görüntüle
sen yukardan asağıya geliyor mussun. ben krokide asağıdan yukarı gidiyon sandım.

1-)Araç sağında kalıyor yol vermek zorundasın
2-) Önünde ki durup yol vermis sen aradan gitmeye calısmissin.

%100 kusurlu çıkarsın ya da %50 sana -50 karsıya ama karşıda kusur yok sadece anlasılmayan tutanaklarda ugrasmayıp 50-50 dağıtıyorlar kusuru

sen yukardan asağıya geliyor mussun. ben krokide asağıdan yukarı gidiyon sandım.

1-)Araç sağında kalıyor yol vermek zorundasın
2-) Önünde ki durup yol vermis sen aradan gitmeye calısmissin.

%100 kusurlu çıkarsın ya da %50 sana -50 karsıya ama karşıda kusur yok sadece anlasılmayan tutanaklarda ugrasmayıp 50-50 dağıtıyorlar kusuru
Hocam yol verme yok tır dörtlü yakmıştı 5dk durdu gitti adam

Hocam yol verme yok tır dörtlü yakmıştı 5dk durdu gitti adam
Kendi öyle yazdı

Geri