Valorant hesabımı 1 sene sonra geri aldım..

Peadyte

80+
Reaksiyon skoru
11
en son hesaba 25 bin yatırmıştım şimdi 28 bin olmuş bütün hesap bilgileri sslemiştim ticket atıp geri alabildim şükür şimdi bu calan kişi benim gibi yaptıysa hesabı geri alma ihtimali yüksek mi? bir de bilgisayarım yok hesapta hangi skinler var nasıl öğrenebilirim cafe gidip güvenmiyorum calınma ihtimali yüksek diye çok mutluyum hesabım full idi çalan kişi de vp yüklemiş bunca zaman alamadım okul yüzünden

en son hesaba 25 bin yatırmıştım şimdi 28 bin olmuş bütün hesap bilgileri sslemiştim gizler atıp geri alabildim şükür şimdi bu calan kişi benim gibi yaptıysa hesabı geri alma ihtimali yüksek mi? bir de bilgisayarım yok hesapta hangi skinler var nasıl öğrenebilirim cafe gidip güvenmiyorum calınma ihtimali yüksek diye çok mutluyum hesabım full idi çalan kişi de vp yüklemiş bunca zaman alamadım okul yüzünden
kafe gidip bakabilirsin kafeyle çalınmanın alakası olmaz

en son hesaba 25 bin yatırmıştım şimdi 28 bin olmuş bütün hesap bilgileri sslemiştim ticket atıp geri alabildim şükür şimdi bu calan kişi benim gibi yaptıysa hesabı geri alma ihtimali yüksek mi? bir de bilgisayarım yok hesapta hangi skinler var nasıl öğrenebilirim cafe gidip güvenmiyorum calınma ihtimali yüksek diye çok mutluyum hesabım full idi çalan kişi de vp yüklemiş bunca zaman alamadım okul yüzünden
Geri alma ihtimali ne hesabına baglı valorant

adamın hesabı alma ihtimali var para yatırmış çünkü alamasa bile seni hesap satışından banlatabilir
iyi de ben hesabımı satmadım ki cafede girmiştim calınmıstı bir de geri aldığımda nicki maili değiştirdim vs yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyi de ben hesabımı satmadım ki cafede girmiştim calınmıstı bir de geri aldığımda nicki maili değiştirdim vs yaptım
para yatırdı diye nasıl geri alabiliyor benım hesabımı ne alaka

para yatırdı diye nasıl geri alabiliyor benım hesabımı ne alaka
kanka 1 yıl boyunca sen girmemişsin adam parada yatırmış hesabı satın aldım diyebilir

kanka 1 yıl boyunca sen girmemişsin adam parada yatırmış hesabı satın aldım diyebilir
yalan atarak hesabı geri alabilir yani sırf vp aldığı için saçmaymış ama tickette hesabın doğum tarihini soruyorlar ben onu bildiğim için geri alabildim bu adam. bilmiyor bir sürü soru soruluyor kolay değil alması bir de nasıl banlatabilir nick degistim kanıtı yok elinde yalan iftira atarak hesap satıldı diye mi yazıcak nerden bilecekler , ki satmadım

illegal.

yalan atarak hesabı geri alabilir yani sırf vp aldığı için saçmaymış ama tickette hesabın doğum tarihini soruyorlar ben onu bildiğim için geri alabildim bu adam. bilmiyor bir sürü soru soruluyor kolay değil alması bir de nasıl banlatabilir nick degistim kanıtı yok elinde yalan iftira atarak hesap satıldı diye mi yazıcak nerden bilecekler , ki satmadım
hocam ilk actiginiz ajani biliyorsaniz hicbir sorun olmaz merak etmeyin

daha once internet kafede hesabima girdigim icin ban yemistim, ticket acip anlattiktan sonra actilar. internet kafede olan olaylarayardimci oluyorlar

illegal.

daha once internet kafede hesabima girdigim icin ban yemistim, ticket acip anlattiktan sonra actilar. internet kafede olan olaylarayardimci oluyorlar
ajanı biliyorum bugün o şekilde geri aldım

illegal.

ban nasıl attırabilir kullanıcı adından mı yalan atarak

ajanı biliyorum bugün o şekilde geri aldım

ban nasıl attırabilir kullanıcı adından mı yalan atarak
ya ben anlamadim ya siz yazamadiniz

kullanici ismiyle ban iliskisini tam kavrayamadim maalesef

(sat hesabı, 1 yıl bekle, ve geri al, şimdi skin dolmuştur hehehe)

Geri