Leon,A3 veya Golf arıyorum.

Reaksiyon skoru
33
Bütçe
130000
Arkadaşlar merhaba ilk arabam olacak nasip olursa araştırdığım ve baktığım kadarıyla bu üç araba arasında kararsız kaldım bütçeme uygun temiz bir araç bulursam alacağım. Bütçem max 1.300.000
Sunroof veya cam tavan olması öncelikli
Otomatik
ağır hasar kaydı olmayan
Max 120bin km de
Audi A3,Golf 7.5 veya leon fr arıyorum.

3 araba arasında sadece A3 bak diğerlerinin yarısı hava cıva şişirilmiş fiyat

3 araba arasında sadece A3 bak diğerlerinin yarısı hava cıva şişirilmiş fiyat
ilk başta a3 düşünüyordum ama çevremdekiler audi nin de boş olduğunu özellik bakımından golf ün daha donanımlı olduğunu söylediler kararsız kaldım

ilk başta a3 düşünüyordum ama çevremdekiler audi nin de boş olduğunu özellik bakımından golf ün daha donanımlı olduğunu söylediler kararsız kaldım
Çevrendekilere kulak asma derim. Opel ve vw ye almanyada teneke muamelesi yapıyorlar audi her zaman bu saydığın markalardan önde.

a3 de aman aman bir araba değil aman Golf ve leon taparlar başka seviyede. Golfun biraz daha premıum hissiyatlısı a3. yalıtım farkı çok özellikle ikisi arasında

bence de audi bakmalısın. fakat çok boş geliyorsa vw de değerlendirilir almanyada teneke olması bir şey değiştirmez türkiye de peynir ekemk gibi seçilen alınan ve sevilen arabalardandır.

Çevrendekilere kulak asma derim. Opel ve vw ye almanyada teneke muamelesi yapıyorlar audi her zaman bu saydığın markalardan önde.
Doğrudur bakalım uygun fiyata bulabilirsem alacağım ağustos sonunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

a3 de aman aman bir araba değil aman Golf ve leon taparlar başka seviyede. Golfun biraz daha premıum hissiyatlısı a3. yalıtım farkı çok özellikle ikisi arasında
Ama yine de golf ve leonun yanında daha ağır duruyor 😄
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence de audi bakmalısın. fakat çok boş geliyorsa vw de değerlendirilir almanyada teneke olması bir şey değiştirmez türkiye de peynir ekemk gibi seçilen alınan ve sevilen arabalardandır.
Al satı çok fazla leon ve golf te ama bu aralar ÖTV muhabbetinden millet şişirdi fiyatları bakalım ne olacak gönlüm Audiden yana

Geri