Sevdiğim ama küs oldugum kıza doğum günü mesajı atmalımıyım?

1myavuzz1

80+
Reaksiyon skoru
34
Selamünaleyküm arkadaşlar benim sevdiğim bir kız var kızda sevdiğimi biliyor ama istemiyor gibi bişe neyse bu ayın 4 ünde doğum günü ve 1 aydan beri küsüz kavga ettik ve heryerden engellemiş sadece whatsapp dan engellememiş sizce kıza doğum günü mesajı atmalımıyım

Selamünaleyküm arkadaşlar benim sevdiğim bir kız var kızda sevdiğimi biliyor ama istemiyor gibi bişe neyse bu ayın 4 ünde doğum günü ve 1 aydan beri küsüz kavga ettik ve heryerden engellemiş sadece whatsapp dan engellememiş sizce kıza doğum günü mesajı atmalımıyım
Seni istemeyen engelleyen birine mesaj atmak gururunu yere sermektir bırakta birazda o karşılık versin isteseydi verirdi zaten

Ben de aynı durumu 3 yıl önce yaşamıştım. O zaman ben de yazmıştım ama hiçbir işe yaramadı, sadece yazdığımla kaldım. Yine de ‘içimde kalmasın, son bir kez şansımı deneyeyim’ diyorsan, yaz gitsin… ama çok bir şey bekleme. Bu hayatta kimseyi kendinin önüne koyma. Önce kendine saygı duymayı öğren. Kendine saygısı olmayan birine kimse saygı duymaz. Önce kendi başına yaşamayı ve hayattan tek başına keyif almayı öğren.

1754048566922.webp

IStemiyorsa uzatma

açılacam desen yapma derdim de altı üstü doğum günü mesajı yani kutlamak istiyorsan kutla arkadaşı değil misin altında sebep aramasına gerek yok

Buraya yazdığına göre ztn yazmak istiyorsun. Yaz gitsin bir şey kaybetmezsin. Sadece ilerde pişman olduğunda kendin yazmak istediğini hatırla

Yazma , ilk aşkım dediğim insanın doğum gününü kutlamayalı 2 sene oluyor.
Sana kapıyı gösterdikten sonra sen kutlasan da bir şey değişmez boşuna kendini kandırırsın , ne kadar çabuk farkına varırsan yalnız olduğunun o kadar kolay olur.

Geri