🔥İndirim SPX Mayıs Kampanyası - Çoklu alımlarda bin liraya Merrell ayakkabılar

Tefnut

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
474

Ekler

• Opera Anlık Görüntü_2025-08-01_154609_www.spx.com.tr.webp
    Opera Anlık Görüntü_2025-08-01_154609_www.spx.com.tr.webp
    95.8 KB · Hit: 475
Son düzenleme:
Baya iyi fiyatlar ama erkek için ayakkabı pek yok polo yak at shirtler kalitesi nasıl acaba

Daha yeni peak 5 almıştım merrell burda denk gelseydim üzülürdüm. Depoda kalan satılmayan ne varsa koymuşlar. s ve xs giyenler için güzel fırsat. Ben kendime göre bişey bulamadım. Eşe dosta alayım dedim de kadın ayakkabıların numaralar 40 sadece :D . Bize yaramadı yapacak bir şey yok. Ama s ve xs giyen arkadaşlar kaçırmasın markaların hepsi kaliteli düzenli alışveriş yaptığım yer. Sezon sonu ve teklemeler diye böyle bir indirim yapmışlar güzel de olmuş.

Erkek için en mantıklı 3 tanesinde bile 8200 tutuyor piyasayı takip edip indirimde de bu paraya alınır birtek sizin paylaştıgınız kombinasyonlar ucuz onlarda da kadınlar için 40 41 numara var yani biraz zor birsey bulmak

başka hangi ürünlerde katlanma oluyor fiyatlarda ben ayakkabı dışı bulamadım

Daha yeni peak 5 almıştım merrell burda denk gelseydim üzülürdüm. Depoda kalan satılmayan ne varsa koymuşlar. s ve xs giyenler için güzel fırsat. Ben kendime göre bişey bulamadım. Eşe dosta alayım dedim de kadın ayakkabıların numaralar 40 sadece :D . Bize yaramadı yapacak bir şey yok. Ama s ve xs giyen arkadaşlar kaçırmasın markaların hepsi kaliteli düzenli alışveriş yaptığım yer. Sezon sonu ve teklemeler diye böyle bir indirim yapmışlar güzel de olmuş.
Stok vardı, turuncu forumda paylaşılınca çöktük hepsine

Hayatımda daha berbat çok az site tasarımı gördüm. Hiçbir şey düzgün çalışmıyor. Foto açıyorsun yukarıdan menü açılıyor. Beden seçiyorsun gizli bir banner a tıklıyorsun. Şaka gibi site yemin ederim.

Geri