1x8 + 1x32 Total : 40 GB Olarak Kullanmak İstiyorsun Sıkıntı Olmaz Ama Ürünler Benzer Olması iyi Olur Veya Hepsini Elden Çıkartıp 2x16 32 GB Kit Alman En Doğrusu Olur .anakartımda 2 adet slot var şuan 8-8 16 kullanıyorum yetmiyor artık ram ramlerim 3200mhz ben birtane 8 i çıkarıp 32 takıp 40gb ram yapmak istiyorum 3200 lük sizce bi sıkıntı çıkarmı performans da
hocam ramlerim gskill 3200 mhz yanına 1 tane daha gskill 3200 takmak istiyorum ama 32 gb şeklinde aynı marka ve aynı mhz sorun çıkmaz heralde veya dediğiniz gibi 2x16 yaparım duruma göre ama bu seferde ramler elimde kalıyor satmakla uğraşıcam1x8 + 1x32 Total : 40 GB Olarak Kullanmak İstiyorsun Sıkıntı Olmaz Ama Ürünler Benzer Olması iyi Olur Veya Hepsini Elden Çıkartıp 2x16 32 GB Kit Alman En Doğrusu Olur .
Elindeki Ramleri Satıp 2x16 GB Alman Senin İçin En İyi Seçenek Olur .hocam ramlerim gskill 3200 mhz yanına 1 tane daha gskill 3200 takmak istiyorum ama 32 gb şeklinde aynı marka ve aynı mhz sorun çıkmaz heralde veya dediğiniz gibi 2x16 yaparım duruma göre ama bu seferde ramler elimde kalıyor satmakla uğraşıcam
tamamdır sağolun hocam 2x16 alacağım bildiğiniz güzel ram varmı performansı yüksek ddr4 bütçe max3k daha çıkamam
Performans olarak pek iyi olmayabilir tam olarak çift kanal çalışması için iki modül aynı GB olmalı çünkü. Ama çalışır mı dersen çalışır onda sorun yok.anakartımda 2 adet slot var şuan 8-8 16 kullanıyorum yetmiyor artık ram ramlerim 3200mhz ben birtane 8 i çıkarıp 32 takıp 40gb ram yapmak istiyorum 3200 lük sizce bi sıkıntı çıkarmı performans da
Bu Akşam Bakabilirsin Giriyor Arada .gaming gecesinde felan indirime giriyormu 2x16 lar ordanda güzel bulabilirim belki uyguna