Hangi 3080 modeli alınır?

Normalde 6800xt düşünüyordum aklıma girdiler 😄 sipariş ettiğim 700w psuyu teslim almayacağım onun yerine nzxt sipariş etmiştim onu da iptal ettim. 1000w 3x8 pinli PSU aldım 3080 için. Psularin parası gelene kadar ekran kartı kaldı. İyi ki 7500f yerine 7600 almışım 😃
1000w da çok olmuş bi zararı yokta o bütceyi sistemde baska yere aktarabilirdiniz. tepe modeller 3x8 istiyor diğerleri 2x8.
Siz ilanları tek tek inceleyip eleyin en son karar verdinlerinizden test vs isteyin isterseniz bu konunun altına ya da yeni konu açıp atarsanız

2. Elden 3080 almayı düşünüyorum. Hem soğutması hemde görünüşü güzel olan bir şey almak istiyorum. Aklımda gaming Z X trio ya da suprim X var. Soğutma ve görünüş olarak güzel başka hangi modeller var sizce?
Rog, evga ftw, aorus tek geçer suprim overrated

Msi ın tepe modelleri asus tuf rog modelleri temizini bulursan güzeldir. Ben tuf 3080 almıştım bakımını yaptım kullanıyorum bayadır memnunum 70 derece görmüyor fanlarda sessiz baya. Bu kartların tdpsi çok yüksek o yüzden bence asus msi gibi markalardan şaşma. Genelde atlanan bir şey var oda vram sıcaklıkları. Asusun modellerinde vramler için özel soğutma var daha serin çalışıyo. Bu 3080 gibi modeller genelde vramden bozuluyor soğuk çalışması önemli o yüzden.
2k da 7/8dk furmark testi atar mısınız hocam örnek olarak iyi olur

Normalde 6800xt düşünüyordum aklıma girdiler 😄 sipariş ettiğim 700w psuyu teslim almayacağım onun yerine nzxt sipariş etmiştim onu da iptal ettim. 1000w 3x8 pinli PSU aldım 3080 için. Psularin parası gelene kadar ekran kartı kaldı. İyi ki 7500f yerine 7600 almışım 😃
3080e 1000watt ne hocam :D 5090 beslersiniz o psuyla. İyi bir 650-750 bile çok çok yeterli 3080 için. İşlemcinin tdpsi de düşük zaten

2. Elden 3080 almayı düşünüyorum. Hem soğutması hemde görünüşü güzel olan bir şey almak istiyorum. Aklımda gaming Z X trio ya da suprim X var. Soğutma ve görünüş olarak güzel başka hangi modeller var sizce?
Evga FTW3 veya Palit Gamerock modelleride baya güzel ve kalitelidir onlarada bakabilirsin.

Son kullanıcıya satılan 3080'lerin %90'ını kullandım, aktif olarak da kullanıyorum. MSI Suprim X, Aorus Extreme, Evga FTW3, Zotac AMP holo, Asus TUF, MSI Gaming X, Gigabyte Gaming, Vision bunları alabilirsin. 3080 Suprime'e maks 14K verilir üstü fazla.

15k ya 3080ti var palit gamingpro nun istanbul kartalda

3080e 1000watt ne hocam :D 5090 beslersiniz o psuyla. İyi bir 650-750 bile çok çok yeterli 3080 için. İşlemcinin tdpsi de düşük zaten
Hocam 3 gündür PSU ile uğraşıyorum. Tek 1 kanaldan 1 tane 8 diğer kanaldan 8 6+2 toplam 3x8 pin kullanmam lazım. O şekilde nolur diye konu açtım. Tam olarak bı cevap alamadım. Diğer forumlara yazdım orda birisi 3x8 pinli bir PSU önerdi 4kya onu aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000w da çok olmuş bi zararı yokta o bütceyi sistemde baska yere aktarabilirdiniz. tepe modeller 3x8 istiyor diğerleri 2x8.
Siz ilanları tek tek inceleyip eleyin en son karar verdinlerinizden test vs isteyin isterseniz bu konunun altına ya da yeni konu açıp atarsanız
Hocam gamerocka, gaming modelleri suprim X hepsi 3x8 istiyor. O yüzden aldım psuyu. Bı kez daha sorayım tek kanaldan 8 diğer kanaldan 8 6+2 kullansam sorun olur mu😄 ona göre 1000watt psuyu iptal edeyim. Bütçenin dibini sıyırdı PSU sağolasın

Valla render vs almadıkça 750 5090 bile besler hedef sonsuzluk heralde :D
3 gündür denk gelseydik boşu boşuna uğraşmamış olurdum hocam😀 enermax maxpro 700w 3x8 pinli 3080i besler mi hocam? Ona göre iptal edeyim siparişi 2k fazladan para vermeye gerek yok

Aldığım PSU bu https://www.qp.com.tr/delta-gps-100...ThJf9h5spL7N3RvaR9_HDhbJOcQbZVkaeh-yZ6k7FpS9M

@freygasm

Son düzenleme:
Hocam gamerocka, gaming modelleri suprim X hepsi 3x8 istiyor. O yüzden aldım psuyu. Bı kez daha sorayım tek kanaldan 8 diğer kanaldan 8 6+2 kullansam sorun olur mu😄 ona göre 1000watt psuyu iptal edeyim. Bütçenin dibini sıyırdı PSU sağolasın
6+2 zaten opsiyonel, bazı kartlar 8+6 veya 6 kullanıyor onlar da psuyu kullanabilsin diye var. Kesinlikle bir sıkıntı olmaz 6+2=8pin zaten.

6+2 zaten opsiyonel, bazı kartlar 8+6 veya 6 kullanıyor onlar da psuyu kullanabilsin diye var. Kesinlikle bir sıkıntı olmaz 6+2=8pin zaten.
Hocam psudan 2 tane geliyor mesela. Ama 3080 için 3 tane gelmesi lazım. Tek kablodan 2 çıkış kullanırsan sıkıntı yapabilir dediler.

Hocam psudan 2 tane geliyor mesela. Ama 3080 için 3 tane gelmesi lazım. Tek kablodan 2 çıkış kullanırsan sıkıntı yapabilir dediler.
Hayır yapmaz. Daha önce deneyimledim hem de 3080 ile. Kim dediyse boş atmış.

Geri