opera kullaniyorsan kendi adblock u acik olabilirDostlar chromede bı tane sıteye gırdım addblocker var dıye atıyo ama yok kurmadım gecende athernosta aynı seyı yapmıstı eklentıler felan herseye baktım addblocker yok nerden anlayabılırım yardım lazım
hocam konudan alakasiz özür, sanirim ingilizce bir klavyeye sahipsiniz. bende mad60 he siparis ettiydim gecen oda ingilizce. sıkıntı yasadiginiz oluyormu ? yani sesli harflerinin eksikligini yasiyomusunuz yoksa alistinizmiDostlar chromede bı tane sıteye gırdım addblocker var dıye atıyo ama yok kurmadım gecende athernosta aynı seyı yapmıstı eklentıler felan herseye baktım addblocker yok nerden anlayabılırım yardım lazım
Cerezlerini reddettiysen bazi siteler oyle yapiyor?Dostlar chromede bı tane sıteye gırdım addblocker var dıye atıyo ama yok kurmadım gecende athernosta aynı seyı yapmıstı eklentıler felan herseye baktım addblocker yok nerden anlayabılırım yardım lazım
sorun olmuyor benım ıcın.hocam konudan alakasiz özür, sanirim ingilizce bir klavyeye sahipsiniz. bende mad60 he siparis ettiydim gecen oda ingilizce. sıkıntı yasadiginiz oluyormu ? yani sesli harflerinin eksikligini yasiyomusunuz yoksa alistinizmi
yok reddetmedım cıldırıcam artıkCerezlerini reddettiysen bazi siteler oyle yapiyor?
Tarayıcı Değiştirip Terkar Denesorun olmuyor benım ıcın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok reddetmedım cıldırıcam artık![]()
Windows'a hem türkçe hem ingilizce ekleyeceksin. Windows + Space yaparak iki dil arasında geçiş yaparak kolayca sesli harfleri de yazabilirsin.hocam konudan alakasiz özür, sanirim ingilizce bir klavyeye sahipsiniz. bende mad60 he siparis ettiydim gecen oda ingilizce. sıkıntı yasadiginiz oluyormu ? yani sesli harflerinin eksikligini yasiyomusunuz yoksa alistinizmi