AdBlocker Yok ama var dıyor

Clayz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,312
Dostlar chromede bı tane sıteye gırdım addblocker var dıye atıyo ama yok kurmadım gecende athernosta aynı seyı yapmıstı eklentıler felan herseye baktım addblocker yok nerden anlayabılırım yardım lazım

Dostlar chromede bı tane sıteye gırdım addblocker var dıye atıyo ama yok kurmadım gecende athernosta aynı seyı yapmıstı eklentıler felan herseye baktım addblocker yok nerden anlayabılırım yardım lazım
opera kullaniyorsan kendi adblock u acik olabilir

veya uzantilarinizi kontrol edin

Kaspersky adblocker gibi çalışabiliyor bazı sitelerde öyle algılıyor.

hocam konudan alakasiz özür, sanirim ingilizce bir klavyeye sahipsiniz. bende mad60 he siparis ettiydim gecen oda ingilizce. sıkıntı yasadiginiz oluyormu ? yani sesli harflerinin eksikligini yasiyomusunuz yoksa alistinizmi

Cerezlerini reddettiysen bazi siteler oyle yapiyor?

hocam konudan alakasiz özür, sanirim ingilizce bir klavyeye sahipsiniz. bende mad60 he siparis ettiydim gecen oda ingilizce. sıkıntı yasadiginiz oluyormu ? yani sesli harflerinin eksikligini yasiyomusunuz yoksa alistinizmi
sorun olmuyor benım ıcın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cerezlerini reddettiysen bazi siteler oyle yapiyor?
yok reddetmedım cıldırıcam artık :D

Windows'a hem türkçe hem ingilizce ekleyeceksin. Windows + Space yaparak iki dil arasında geçiş yaparak kolayca sesli harfleri de yazabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,789
Üyeler
188,659
Son üye
mahiirozgur
Geri