Yardım Cs2 prime alsam amorti edebilir miyim?

Dediğim gibi ilk droptan 140$ silah kasası düşüredebilirsin 1 dolar 1 dolar 15 dolarda toplayabilirsin 0.5 cent ile uzunda sürebilir
ben alalı 8 ay oldu dün hesapladım total de 35 dolar civarı kazanmışım, bir hafta çok şanslıydım 10 dolarlık skin 3 dolarlık kasa atmıştı

ben alalı 8 ay oldu dün hesapladım total de 35 dolar civarı kazanmışım, bir hafta çok şanslıydım 10 dolarlık skin 3 dolarlık kasa atmıştı
Dediğim gibi hocam şans işi bazı elemanlar ilk droptan silah kasası düşürüp 9 katını kazanıyorlar bazıları var (benim gibi) 0.5 cent kasalarla amorti ediyor bazısına 5 10 dolarlık skin düşüyor satıp amorti ediyor şans işi biraz

Dediğim gibi hocam şans işi bazı elemanlar ilk droptan silah kasası düşürüp 9 katını kazanıyorlar bazıları var (benim gibi) 0.5 cent kasalarla amorti ediyor bazısına 5 10 dolarlık skin düşüyor satıp amorti ediyor şans işi biraz
neticesinde kesinlikle değer

Selam arkadaşlar suan 608TL bu cs2 prime

Prime almak isteme sebeblerimden biri;
1-) parayı amorti edebilir miyim 1 2 aya?
2-) hileler ne kadar azalıyor
3-) güzel kostümler falan cıkıyor mu kasalardan? yoksa sadece kasa düşüyor anahtar almak zorundamıyız?
Şans işi hocam hızlı da olabilir uzunda sürebilir ama eninde sonunda olur.
Hile var
Anahtar almak zorundasın açmak için kasadan çıkan şeyler şans işi ben alalı 1 yıl olacak memnunum 2.hesaba da alacağım

3-) güzel kostümler falan cıkıyor mu kasalardan? yoksa sadece kasa düşüyor anahtar almak zorundamıyız?
kasa için anahtar almak zorundasın hile kaynıyor bir fark yok 14 18 elo arası seçkinde legit yuvası amorti edersin fakat steamda parayı nakite çevirme işleri karışık steam bakiyeni direk nakite çeviremiyorsun aracı uygulama kesintiler ile yapıyorsun amorti işide şans işi şuanda 13 dolar bakiyem geçende 54 dolarlık ak çıktı haftalıktan tamamen şans işi

Amorti edersin ama 1-2 ayda zor. Oyun deneyimini baya etkiliyor. CS oynayacaksan alman lazım

kasa için anahtar almak zorundasın hile kaynıyor bir fark yok 14 18 elo arası seçkinde legit yuvası amorti edersin fakat steamda parayı nakite çevirme işleri karışık steam bakiyeni direk nakite çeviremiyorsun aracı uygulama kesintiler ile yapıyorsun amorti işide şans işi şuanda 13 dolar bakiyem geçende 54 dolarlık ak çıktı haftalıktan tamamen şans işi
Nakit cokta umrumda değil değerli bir şey çıkarsa düz satış yaparım en az %5 10 komisyon ekleyen siteler vardı geçen sene

Hiledede faceit geçerim umursamam pek muhtemelen

Nakit cokta umrumda değil değerli bir şey çıkarsa düz satış yaparım en az %5 10 komisyon ekleyen siteler vardı geçen sene

Hiledede faceit geçerim umursamam pek muhtemelen
şöyle söyleyeyim geceyarısı boyası çıkardım 16 temmuzda siteden satarken 54.51 dolardı değeri alıcağım miktar 10 dolar civarı düşüyordu tabi yine size kalmış tercih

şöyle söyleyeyim geceyarısı boyası çıkardım 16 temmuzda siteden satarken 54.51 dolardı değeri alıcağım miktar 10 dolar civarı düşüyordu tabi yine size kalmış tercih
Evet ama cokta umrumda değil hocam sonuçta burdan yüksek miktarda kazanmak hem nadir bi durum. Hemde daha az komisyın kesen siteler falan oluyor.

Haftada bir kasa ve silah skini düşüyor. Tamamen şansına bağlı olarak bir ayda da çıkabilir yarım yılı da bulabilir. Düşecek eşyaya bağlı. Ama cs go oynamayı seviyorsan alınır. Parası her türlü çıkar. Yeni oyunları bedavaya alırsın onları satarak. Kasaları açmak için iki dolara anahtar alman lazım. Hayatta çok şanslı değilsen kasa açmanı tavsiye etmiyoruz :D

Evet ama cokta umrumda değil hocam sonuçta burdan yüksek miktarda kazanmak hem nadir bi durum. Hemde daha az komisyın kesen siteler falan oluyor.
tercih meselesi hocam ben fps oyuncusuyum cs 1.5 den beri aralıksız oynuyorum internet kafede başladı bu zehir ama cs 2 cidden rezil bir oyun sanki zorundaymış gibi oynuyorum yoksa asla girmem de bırakılmıyor cs go dan sonra düzeltilmesi gereken çok şey var hileler cabası input lag benzeri şeyler yine aynı ama hala animasyon güzelleştirmesi getiriyorlar

haftada 2 dolardan fazla eşya düşmeli ki 2 ayda amorti et yoksa 4-5 aya amorti edersin ortalama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,707
Üyeler
185,153
Son üye
sakaryali5410
Geri