- Bütçe
- 4500
en uygun monitör bu bula bildiğim maks 4.5k bütçe
Yeni incelemelerinden sonra gözden düştü o monitör. Bunu alabilirsin:
ms fazla değilmi 3ms bu0.5Yeni incelemelerinden sonra gözden düştü o monitör. Bunu alabilirsin:
Rehber: KTC (KEY TO COMBAT) Marka monitör alınır mı?
KTC Technology hakkında bilgilendirme KTC Technology Co., Ltd, 1995 yılında Shenzhen Çin'de gelişmiş bir ekran üreticisi ve tüketici elektroniği şirketi olarak kuruldu. Müşteriler için derinlemesine özelleştirilmiş, farklı tablet ekran ürünleri ve dünya için Çin akıllı üretim çözümleri...www.technopat.net
Hocam 1 ms, 0.3 ms yazan monitörler gerçekten o değeri vermiyor ki. 0.3 ms yazıp 10 ms+ veren monitörler var. Hileli ortamlarda sadece bir yerde verdiği gecikme değerini yazıyorlar öyle 1 ms, 0.3 ms oluyor. Bu monitör ortalama olarak 3.5 ms veriyor gayet iyi.ms fazla değilmi 3ms bu0.5
pivot ayağıda yok amaHocam 1 ms, 0.3 ms yazan monitörler gerçekten o değeri vermiyor ki. 0.3 ms yazıp 10 ms+ veren monitörler var. Hileli ortamlarda sadece bir yerde verdiği gecikme değerini yazıyorlar öyle 1 ms, 0.3 ms oluyor. Bu monitör ortalama olarak 3.5 ms veriyor gayet iyi.
Legion R24E yi kötüleyip önerdiğin monitöre bak allah aşkına.Yeni incelemelerinden sonra gözden düştü o monitör. Bunu alabilirsin:
KTC Technology hakkında bilgilendirme KTC Technology Co., Ltd, 1995 yılında Shenzhen Çin'de gelişmiş bir ekran üreticisi ve tüketici elektroniği şirketi olarak kuruldu. Müşteriler için derinlemesine özelleştirilmiş, farklı tablet ekran ürünleri ve dünya için Çin akıllı üretim çözümleri...www.technopat.net
lenovo iyi demiLegion R24E yi kötüleyip önerdiğin monitöre bak allah aşkına.
Lenovo 180 Hz oyuncu monitörü yazıyor diye R24E daha iyi mi sanıyorsun? Monitörler markaya bakılarak veya kağıt özelliklere bakılarak alınmaz. R24E'nin parlaklığı çöp ve kontrast oranı düşük ama renk gamutu bayağı yüksek. Bu KTC ise daha dengeli bir monitör. Renk gamutu iyi, kontrastı fena değil ve parlaklığı üst seviye. Yukarda atılan Gigabyte GS25F2 ile aynı paneli kullanıyor ve arka aydınlatması daha iyi. KTC 20 yıldır panel üreten köklü bir marka. Pek çok markaya ürün üretiyorlar mesela Türkiye de satılan Next televizyonlarını bu marka üretiyor.Legion R24E yi kötüleyip önerdiğin monitöre bak allah aşkına.
Dostum parlaklığı üst seviye dediğin monitör 350 nitLenovo 180 Hz oyuncu monitörü yazıyor diye R24E daha iyi mi sanıyorsun? Monitörler markaya bakılarak veya kağıt özelliklere bakılarak alınmaz. R24E'nin parlaklığı çöp ve kontrast oranı düşük ama renk gamutu bayağı yüksek. Bu KTC ise daha dengeli bir monitör. Renk gamutu iyi, kontrastı fena değil ve parlaklığı üst seviye. Yukarda atılan Gigabyte GS25F2 ile aynı paneli kullanıyor ve arka aydınlatması daha iyi. KTC 20 yıldır panel üreten köklü bir marka. Pek çok markaya ürün üretiyorlar mesela Türkiye de satılan Next televizyonlarını bu marka üretiyor.
Dostum parlaklığı üst seviye dediğin monitör 350 nit
Sen nerenden okuyorsun acaba? Önemli olan profesyonel test cihazlarıyla yapılmış panel testi. KTC pek çok incelemede 420 CD+ parlaklık gören bir model. Abdullah Hacıgül'ün incelemesinde 520 CD görmüş. Lenovo parlaklığa 300 CD yazmış ama gerçekte 220 CD çöp bir değer veriyor. Komtrastı da düşük 820:1.Monitörler markaya bakılarak veya kağıt özelliklere bakılarak alınmaz.
hangisi daha iyiDostum parlaklığı üst seviye dediğin monitör 350 nit.
Legion r24e modelinden hiçbir artısı yok. R24E daha fiyat performanstır. Daha doğru bir tercihtir.
Alıntıyı görüntüle
Dostum hangisi daha iyi tartışmasına girmeyeceğim. Ben olsam Legion R24E alırdım.hangisi daha iyi