- Bütçe
- 4500
bütcem 4500tl ilk seçeneğimi aşağıda belirttim yorumları genel olarak iyi fikrinizi yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Parlaklığı çöp ve kontrastı düşük bir monitör. Alınmaz. Bunu alabilirsin:bütcem 4500tl ilk seçeneğimi aşağıda belirttim yorumları genel olarak iyi fikrinizi yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Lenovo Legion R24e 67CCGAC4TK 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz
H25T7 aynı paneli kullanıyor, arka aydınlatması daha iyi ve çok daha ucuz.Eğer bütçe çıkarsa bu model daha iyi.
![]()
GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 AdaptiveSync FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 AdaptiveSync FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GS25F2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Biraz araştırmadan sonra bunu almayı tercih ettim teşekkür ederim.Eğer bütçe çıkarsa bu model daha iyi.
![]()
GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 AdaptiveSync FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 AdaptiveSync FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GS25F2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Fikir için teşekkür ederim fakat gigabyte'ın yapısal olarak bana daha uygun olduğunu düşünüyorum üstelik fiyat düştüğü için de onu tercih ettim eğer ölü piksel durumu vesaire yaşarsam iade edip ktc alırım muhtemelen teşekkürler tekrardan.Parlaklığı çöp ve kontrastı düşük bir monitör. Alınmaz. Bunu alabilirsin:
Rehber: KTC (KEY TO COMBAT) Marka monitör alınır mı?
KTC Technology hakkında bilgilendirme KTC Technology Co., Ltd, 1995 yılında Shenzhen Çin'de gelişmiş bir ekran üreticisi ve tüketici elektroniği şirketi olarak kuruldu. Müşteriler için derinlemesine özelleştirilmiş, farklı tablet ekran ürünleri ve dünya için Çin akıllı üretim çözümleri...www.technopat.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
H25T7 aynı paneli kullanıyor, arka aydınlatması daha iyi ve çok daha ucuz.