windows kurulu olmadigindan dolayi hata yiyorsunuz kisacasi windows kurmaniz gerek.Selamın aleyküm bilgisayarımın ssd sini değiştirdim taktığımda böyle bi ekran veriyo ne yapmam gerek izlediğim videolarda bi şeyi devre dışı bırakmamı söylüyordu
Neyi izlediğini bilmiyorum ama format atman sorunu çözecek aç kapa yapacak bir şey yok artema değil buSelamın aleyküm bilgisayarımın ssd sini değiştirdim taktığımda böyle bi ekran veriyo ne yapmam gerek izlediğim videolarda bi şeyi devre dışı bırakmamı söylüyordu
bios ekranı bu flash bellek bul içinde win kurulysa yada kurulu değil ise flash belleğe win kur, ssd değiştirdim dedin önceki ssd tak sonra fllash beleğe win kurSelamın aleyküm bilgisayarımın ssd sini değiştirdim taktığımda böyle bi ekran veriyo ne yapmam gerek izlediğim videolarda bi şeyi devre dışı bırakmamı söylüyordu
Sen ve senin kinayelerinNeyi izlediğini bilmiyorum ama format atman sorunu çözecek aç kapa yapacak bir şey yok artema değil bu
6 tane uyarım var yakında yasaklanacağım seni takip ediyorum seni de eklicem son konumdaki etiketlereSen ve senin kinayelerin![]()
Tamamdır kral teşekkür ederimbios ekranı bu flash bellek bul içinde win kurulysa yada kurulu değil ise flash belleğe win kur, ssd değiştirdim dedin önceki ssd tak sonra fllash beleğe win kur
Anlatırım ama video izlemen daha doğru olacaktır. USB'den windows kurma adlı videoları izle.İşletim sistemi bulunmadığını söylemiş. Bazen SSD değiştirmek öyle çıkartıp takmak değil dostum. Eğer o ssd yi işletim sistemi için kullanıcaksan yenisini yüklemelisin veya taşımalısın. Win 10/11 media creation tool oluştur.
Bende seni takip ettim. Uyarı yemek keyifli sanırım6 tane uyarım var yakında yasaklanacağım seni takip ediyorum seni de eklicem son konumdaki etiketlere![]()