hayırlı olsun. kaç dk lık kayıt sığar 512gb ye ?Çektim Insta360'a lazımdı motovlog için
2K 120 çekiyorum ben 128 i vardı bunun 6 saate yakın alıyordu, bu da 20- 22 saat alır diye tahmin ediyorumhayırlı olsun. kaç dk lık kayıt sığar 512gb ye ?
Bende Motovlog için alacaktım kamera, 30.07 ehliyeti aldım 31.07 kaza yaptımÇektim Insta360'a lazımdı motovlog için
İyileşince bakalımBende Motovlog için alacaktım kamera, 30.07 ehliyeti aldım 31.07 kaza yaptımbiraz erteledim…
Bende Motovlog için alacaktım kamera, 30.07 ehliyeti aldım 31.07 kaza yaptımbiraz erteledim…
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İyileşince bakalım
olayın şokuyla tutanağı incelemedim. karşı taraf kontrolsüz kavşakta egzozuma vurarak beni uçurdu ama ifadesinde ona çarptığımı belirtmiş. sordum bi kaç kişiye bana suç verebilirlermiş bakalım sigortacım en geç pazartesi e devlete düşer dediGeçmiş olsun kardeş.
Bende kaza yaptım geçen hafta, karşı %100 hatalı
Kamera şart, kaza anında çok işe yarıyor.olayın şokuyla tutanağı incelemedim. karşı taraf kontrolsüz kavşakta egzozuma vurarak beni uçurdu ama ifadesinde ona çarptığımı belirtmiş. sordum bi kaç kişiye bana suç verebilirlermiş bakalım sigortacım en geç pazartesi e devlete düşer dedi
teşekkürler sizede geçmiş olsun
kameram olsa en fazla yüzde25 suç alırdım oda araçların solundan gittiğim için belki onun dışında hatam olduğunu sanmıyorumKamera şart, kaza anında çok işe yarıyor.
extreme pro daha iyidir 256gb yeterli kafanıza göreaction 4 için 256 gb extreme pro almıştım amazondan iade edip alınır mı yerine 1300 e almıltım 350 lira farkla 512 ye geçmiş olucam ama 1 haftadır kullanıyorum iadede sorun çıkar mı acaba
Çektim Insta360'a lazımdı motovlog için
sizin kameralar tek bataryada kaç saat çekim yapabilyoraction 4 için 256 gb extreme pro almıştım amazondan iade edip alınır mı yerine 1300 e almıltım 350 lira farkla 512 ye geçmiş olucam ama 1 haftadır kullanıyorum iadede sorun çıkar mı acaba
2 saate yakın, 10 dakikada %80 şarj oluyor bide yedek batarya da var.extreme pro daha iyidir 256gb yeterli kafanıza göre
sizin kameralar tek bataryada kaç saat çekim yapabilyor
bende gopro hero9 black var bu goproların şarj konusu çok kötü ya 1saat 20 dk çekim yapıyor dolması ayrı dert2 saate yakın, 10 dakikada %80 şarj oluyor bide yedek batarya da var.
Ace pro 2 var bende, X5 nasıldır bilmiyorum o daha büyük batarya alabiliyordur belki