🔥İndirim Samsung Evo Plus 512GB Microsd 1649 tl.

Bende Motovlog için alacaktım kamera, 30.07 ehliyeti aldım 31.07 kaza yaptım :D biraz erteledim…
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyileşince bakalım

Geçmiş olsun kardeş.

Bende kaza yaptım geçen hafta, karşı %100 hatalı

Geçmiş olsun kardeş.

Bende kaza yaptım geçen hafta, karşı %100 hatalı
olayın şokuyla tutanağı incelemedim. karşı taraf kontrolsüz kavşakta egzozuma vurarak beni uçurdu ama ifadesinde ona çarptığımı belirtmiş. sordum bi kaç kişiye bana suç verebilirlermiş bakalım sigortacım en geç pazartesi e devlete düşer dedi

teşekkürler sizede geçmiş olsun

olayın şokuyla tutanağı incelemedim. karşı taraf kontrolsüz kavşakta egzozuma vurarak beni uçurdu ama ifadesinde ona çarptığımı belirtmiş. sordum bi kaç kişiye bana suç verebilirlermiş bakalım sigortacım en geç pazartesi e devlete düşer dedi

teşekkürler sizede geçmiş olsun
Kamera şart, kaza anında çok işe yarıyor.

Kamera şart, kaza anında çok işe yarıyor.
kameram olsa en fazla yüzde25 suç alırdım oda araçların solundan gittiğim için belki onun dışında hatam olduğunu sanmıyorum

action 4 için 256 gb extreme pro almıştım amazondan iade edip alınır mı yerine 1300 e almıltım 350 lira farkla 512 ye geçmiş olucam ama 1 haftadır kullanıyorum iadede sorun çıkar mı acaba

action 4 için 256 gb extreme pro almıştım amazondan iade edip alınır mı yerine 1300 e almıltım 350 lira farkla 512 ye geçmiş olucam ama 1 haftadır kullanıyorum iadede sorun çıkar mı acaba
extreme pro daha iyidir 256gb yeterli kafanıza göre

Çektim Insta360'a lazımdı motovlog için
sizin kameralar tek bataryada kaç saat çekim yapabilyor

extreme pro daha iyidir 256gb yeterli kafanıza göre

sizin kameralar tek bataryada kaç saat çekim yapabilyor
2 saate yakın, 10 dakikada %80 şarj oluyor bide yedek batarya da var.

Ace pro 2 var bende, X5 nasıldır bilmiyorum o daha büyük batarya alabiliyordur belki

2 saate yakın, 10 dakikada %80 şarj oluyor bide yedek batarya da var.

Ace pro 2 var bende, X5 nasıldır bilmiyorum o daha büyük batarya alabiliyordur belki
bende gopro hero9 black var bu goproların şarj konusu çok kötü ya 1saat 20 dk çekim yapıyor dolması ayrı dert

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,206
Üyeler
183,075
Son üye
walith
Geri