Kaza yaptım sizce kim haklı ?

Yok hocam anayol tali yol işi gelir tabeladan sonra. Eğer ana yol tali yolda yoksa belki küçük ihtimal sağdan gelene yol ver mevzusu girebilir ama sanmıyorum. O yolu tam bilmediğim için şu hatalı falan demek çok doğru olmaz. Ama yüksek ihtimalle onun geldiği yol tali yol sizinki anayol. Siz haklı olursunuz yüksek ihtimalle. Çünkü üstüne birde siz baya gittikten sonra vurmuş.
kavsaklara gelince enaz dan gazdan biran cekip ayagınızı etrafınızı kontrol edin.
TR de"kendi aracın haricinde, karsıdakinin de soforu olun".
maho çok cunku.
ambulansa yol vermeyenlerin oldıgı memlekette akıl, mantık beklemek;
oluden tango yapmasını beklemek gibi birsey..
tekrardan gecmiş olsun..

kavsaklara gelince enaz dan gazdan biran cekip ayagınızı etrafınızı kontrol edin.
TR de"kendi aracın haricinde, karsıdakinin de soforu olun".
tekrardan gecmiş olsun..
Kazayı yapan ben değilim hocam. 🙃 Teşekkürler yinede. Evet haklısınız Türkiye'de yeşilde geçerken bile 3 kez durup düşünmek gerekiyor. Aynen dediğiniz gibi diğer araçlarıda takip etmemiz lazım.

Kazayı yapan ben değilim hocam. 🙃 Teşekkürler yinede. Evet haklısınız Türkiye'de yeşilde geçerken bile 3 kez durup düşünmek gerekiyor. Aynen dediğiniz gibi diğer araçlarıda takip etmemiz lazım.
taksici, minıbuscu, kamyoncu tayfanın buyuk cogunlugu apranti sınıfında hocam.
ben uyarı amacla yazdım.:)
tekrar geçmis olsun..gordogum kadar kaporta vs işi yok.
plastik aksam fazla dert degil..sadece teker ve on takım kontrolunu sıkı yaptır..

plastik aksam fazla dert degil..sadece teker ve on takım kontrolunu sıkı yaptır..
Kaportada şöyle bir göçük ve jantta derin çizikler var sizce sigorta,servis falan uğraşmaya gerek var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz haklısınız kaza fotoğrafları dursun elinizde dosya açtırırsanız S.B.M kaydı görünür elden para isteyin diyeceğim ama taksiciler genelde çalışan olduğu için vermek istemeyebilir.

Kaporta aksamında sorun yok gördüğüm kadarıyla plastik aksamda problem var jant ta kırılma çatlama veya tekerleğin dönmesinden sıkıntı yoksa önemli bir şey görünmüyor elden para alıp dosya açtırmamaya çalışmak daha mantıklı
Hocam ilgilendiğin çok teşekkürler , jantta bir kaç tane derin çizikler var ve kaportada çok hafif bir göçük var , dediğiniz gibi dosya açtırmamak daha mantıklı gibi gözüküyor.

Ekler

• 20250803_080856.webp
    20250803_080856.webp
    444.9 KB · Hit: 17
Direkt dediğiniz gibi ticariler felaket zaten.

Kaporta boyasız göçük düzeltme ile yapılır jant ta kırık eğilme yoksa sorun olmaz tabi derin çizikler kalıcı ve boyasız göçük düzeltme içinde para gerekecek ben olsam dosya açmam ama elden para almaya çalışırım.

En önemlisi cana geleceğine mala gelsin daha beter bir kazada olabilirdi. Allah korusun

Tabela yoksa o mu haklı demek istiyorsunuz

Servis fiyatını mı diyorsunuz
Hocam servis fiyatı pahalı olur genelde internetten orijinal parçayı bulun + işçilik. sanayide tanıdık varsa işçiliği kabaca söyler çok abes bir fiyat değilse taksici kabul eder tahminim.

Konumu paylaşabilir misiniz?

Konumu paylaşabilir misiniz?

Kaporta boyasız göçük düzeltme ile yapılır jant ta kırık eğilme yoksa sorun olmaz tabi derin çizikler kalıcı ve boyasız göçük düzeltme içinde para gerekecek ben olsam dosya açmam ama elden para almaya çalışırım.

En önemlisi cana geleceğine mala gelsin daha beter bir kazada olabilirdi. Allah korusun
Kaza tutanağını servise mi yoksa sigortaya mı götürmem gerek hocam ?

Kaza tutanağını servise mi yoksa sigortaya mı götürmem gerek hocam ?
Sigorta şirketininiz hangi firma ile anlaşması varsa oraya götürün tutanağı oraya bırakın orası ayarlar eksper gelir inceler sonra onarım işlemi başlar.

Geri