Uluslararası Ticaret Ve Lojistik okunur mu?

dolaroldu8tl

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,669
YKS'de iyi bir sıralama yakalayamadım fakat rehber öğretmenim okursam ve kendimi geliştirirsem iyi bir yerlere gelebileceğimden bahsetti. Dil öğrenmeye yatkın bir insanım. Ayrıca Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik bölümü hakkında fikriniz var mı? 4 yıllık bölümler arasında en kafama yatan arkadaşlar bu ikisi. 2 yıllıklarda Robotik ve Yapay Zeka, Bilişim Güvenliği Teknolojisi, Bilgisayar Programcılığı ve Elektronik Haberleşme Teknolojisi gibi bölümler tutuyor.

2 yıllık bölümler daha iyi okullarda o yüzden kafam karışık biraz. Sizce ne yapmalıyım. Mezuna mı bırakmalıyım?

Ben olsam direk Bilişim Güvenliği Teknolojisi veya Elektronik Haberleşme Teknolojileri yazardım

Senin hayalindeki bölüm nedir? Zaten internette bu diğer bölümlerle ilgili zilyon tane video bilgi var...

Senin hayalindeki bölüm nedir? Zaten internette bu diğer bölümlerle ilgili zilyon tane video bilgi var...
Videolara güvenemiyorum büyük oranda hepsi sponsorlu oluyor. İstediğim bölüm yönetim bilişim sistemleriydi aslında ama olmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,875
Üyeler
184,067
Son üye
BiGDreAM06
Geri